353
Η στιγμή που ο δράστης βγάζει το όπλο και σημαδεύει προς τους Κρητικούς | Tik tok

Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση εναντίον των Κρητικών

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2023, 10:29
Η στιγμή που ο δράστης βγάζει το όπλο και σημαδεύει προς τους Κρητικούς
|Tik tok

Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή επίθεση εναντίον των Κρητικών

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2023, 10:29

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών της αιματηρής επίθεσης εναντίον των τριών Κρητικών τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι.

Μαλιστα, οι αστυνομικοί έχουν πλέον στα χέρια τους και ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ο βασικός δράστης της επίθεσης βγάζει το όπλο του και σημαδεύει εναντίον των τριών Κρητικών που νοσηλεύονται.

@alert_news.gr το βίντεο με τον δράστη που πυροβόλησε τα τρία θύματα στο Γκάζι #γκαζι #πυροβολισμοι #πυροβολισμοι_γκαζι #οπλο #gkazi #gazi #pirovolismos #astynomia #αστυνομια #κρητικοι_πυροβολισμοι #τραυματιας #ανθρωποκτονια ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo

Οπως όλα δείχνουν η παρέα των θυμάτων βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και για ασήμαντη αφορμή ενεπλάκη με τους επιβαίνοντες ενός τζιπ που λίγο αργότερα δεν δίστασαν να σηκώσουν και πιστόλι. Οι δράστες σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι σκληροί ποινικοί.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής προσπαθούν, μέσω της ανάλυσης βιντεοληπτικού υλικού, να φτάσουν στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δύο επιβαινόντων του τζιπ που άνοιξαν πυρ μετά τη λογομαχία του προηγήθηκε.

Ο ένας από τους τρεις νεαρούς που τραυματίστηκαν είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ενώ και οι άλλοι δύο φέρουν βαριά τραύματα. Νοσηλεύονται και οι τρεις τους στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί έχουν καταθέσει ότι ο καβγάς ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή όταν ένας από αυτούς φώναξε ένα «εεεε» προς τους υπόλοιπους αλλά οι δράστες νόμισαν πως μιλούσε σε αυτούς.

Αμέσως, ακινητοποίησαν το τζιπ τους επί της οδού Ιάκχου και κατέβηκαν ζητώντας το λόγο από τους νεαρούς οι οποίοι απάντησαν πως δεν μιλούσαν σε αυτούς. Κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς που πολύ γρήγορα έκανε τον δράστη να βγάλει το όπλο του και να πυροβολήσει τα θύματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...