255
Ο άτυχος Ολιβερ τελικά φαίνεται ότι ξεψύχησε μετά από επίθεση που δέχθηκε από άλλα ζώα |

«Ολιβερ»: Πληροφορίες για ανατροπή στην υπόθεση του σκύλου της Αράχωβας

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2023, 19:05
Ο άτυχος Ολιβερ τελικά φαίνεται ότι ξεψύχησε μετά από επίθεση που δέχθηκε από άλλα ζώα
|

«Ολιβερ»: Πληροφορίες για ανατροπή στην υπόθεση του σκύλου της Αράχωβας

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2023, 19:05

Για εξελίξεις εντός της Δευτέρας -ή το αργότερο μέχρι το πρωί της Τρίτης- προαναγγέλλουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με την θάνατο του χάσκι στην Αράχωβα. Η υπόθεση την προηγούμενη εβδομάδα είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι ο άτυχος Ολιβερ κακοποιήθηκε βάναυσα από άγνωστο και τελικά πέθανε.

Οι τελευταίες πληροφορίες όμως κάνουν λόγο για ανατροπή των αρχικών σεναρίων. Σύμφωνα με το Protothema.gr, το αστυνομικό πόρισμα, έπειτα από την εξέταση ειδικού πραγματογνώμονα, θα καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο άτυχος σκύλος κακοποιήθηκε, τελικά, από αγέλη άγριων σκύλων ή λύκων, φέροντας τραύματα από δαγκωματιές, με συνέπεια να μην αντέξει και μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, να χάσει τη ζωή του.

Για το θέμα αυτό φαίνεται πως υπάρχει και διχογνωμία των ειδικών με ορισμένους να σημειώνουν ότι τα συγκεκριμένα τραύματα δεν γίνεται να προέκυψαν από ζώα και άλλους να τονίζουν ότι δεν διαπίστωσαν ίχνη κακοποίησης στον πρωκτό του ζώου από αμβλύ αντικείμενο, για τα οποία έκανε αρχικά λόγο η κτηνίατρος της Ιτέας.

Τις ανακοινώσεις από την πλευρά της Αστυνομίας προανήγγειλε νωρίτερα «εντός της ημέρας ή αύριο» και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, με δηλώσεις του στην ΕΡΤ. Ο κ. Κατσαφάδος μάλιστα σημείωσε ότι με αυτές τις ανακοινώσεις «θα καθαρίσει το όνομα της Αράχωβας».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το in.gr, στην περιοχή Λιβάδι -όπου τριγυρνούσε και το άτυχο σκυλί όταν δέχθηκε επίθεση- έκαναν την εμφάνισή τους λύκοι. Αυτό σύμφωνα με την ιστοσελίδα ενισχύει την άποψη ότι το χάσκι έπεσε θύμα άγριων ζώων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...