253
Κασσελάκης και Τσακαλώτος πριν την εκλογή του πρώτου στην αρχηγία | INTIMENEWS

Καβγάς Κασσελάκη – Τσακαλώτου για τους «αυλικούς» που δουλεύουν για τους servicers

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2023, 07:00
Κασσελάκης και Τσακαλώτος πριν την εκλογή του πρώτου στην αρχηγία
|INTIMENEWS

Καβγάς Κασσελάκη – Τσακαλώτου για τους «αυλικούς» που δουλεύουν για τους servicers

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2023, 07:00

Με μία ανάρτηση απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για τις αιχμές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τους «11» της Νέας Αριστεράς.

Στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο ο κ. Κασσελάκης έφτασε στο σημείο να επιτεθεί κατά του νέου σχήματος με αφορμή τη στάση των «11» στη Βουλή για τους servircers και τα κόκκινα δάνεια.

«Eπειδή ακούγονται πολλά περί “μετάλλαξης” του ΣΥΡΙΖΑ: η μόνη μετάλλαξη είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν αυλικοί που δουλεύουν για τους servicers και τις τράπεζες», κατήγγειλε ο κ. Κασσελάκης με τον κ. Τσακαλώτο να του απαντά με ανάρτησή του στο Facebook πως: «Και ρωτάω αν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, και ο Πρωθυπουργός, δούλευαν για τις τράπεζες και τους servicers ή μόνο οι πρώην υπουργοί που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ;»

Αυτή η δηλητηριώδης αιχμή του κ. Κασσελάκη προκάλεσε αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με στελέχη, όπως ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, να εκφράζουν τη διαφωνία τους.

Σχεδίαζαν τη διάσπαση από τον Σεπτέμβριο

Παράλληλα πάντως σε συνέντευξη του στο «Βήμα της Κυριακής», ο κ. Κασσελάκης επέμεινε πως είναι «καθαρός», δεν έχει εξαρτήσεις και δεν τον κρατάει κανένας, τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ και εξαπέλυσε βολές εναντίον όσων αποχώρησαν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε για τους «11»:

«Σχεδίασαν τη διάσπαση του κόμματος μας από το ίδιο το βράδυ της εκλογής μου, την οποία δεν αποδέχτηκαν ποτέ… Προφανώς τους ενδιέφερε μόνο η καρέκλα του προέδρου του κόμματος».

Ο κ. Κασσελάκης εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις 24 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...