327
Ο Ντε Νίρο ποτέ δεν κατάφερε να «χωνέψει» την πρώτη θητεία του Τραμπ στον Λευκό Οίκο - κάποτε μάλιστα τον αποκάλεσε «κλόουν» | CreativeProtagon

Ντε Νίρο vs Τραμπ: «Είναι τσαρλατάνος» – «Είναι ένας χαμένος»

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2023, 20:04
Ο Ντε Νίρο ποτέ δεν κατάφερε να «χωνέψει» την πρώτη θητεία του Τραμπ στον Λευκό Οίκο - κάποτε μάλιστα τον αποκάλεσε «κλόουν»
|CreativeProtagon

Ντε Νίρο vs Τραμπ: «Είναι τσαρλατάνος» – «Είναι ένας χαμένος»

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2023, 20:04

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του Ρόμπερτ ντε Νίρο ο Ντόναλντ Τραμπ, επειδή ο ηθοποιός στην απονομή των βραβείων Gotham στη Νέα Υόρκη αποκάλεσε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ «τσαρλατάνο».

Κατά την παρουσίαση ενός από τα βραβεία, την περασμένη εβδομάδα, ο 80χρονος Ντε Νίρο παραπονέθηκε ότι η ομιλία που είχε προετοιμάσει ο ίδιος είχε τροποποιηθεί προκειμένου να αφαιρεθεί κάθε κριτική προς τον Τραμπ. Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός παρέκαμψε τις αλλαγές και είπε αυτά που ήθελε να πει, κατηγορώντας, σύμφωνα με τους Times, τον Τραμπ ως ψεύτη και λέγοντας πως η προσπάθειά του να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο είναι μια «εκστρατεία εκδίκησης».

Ο 77χρονος Τραμπ απάντησε στην πλατφόρμα του, Truth Social, γράφοντας ότι ο Ντε Νίρο είναι «ένας εντελώς ηττημένος άνθρωπος» του οποίου «το υποκριτικό ταλέντο έχει εξαφανιστεί κατά πολύ».

«Περνάει πλέον απαρατήρητος, τόσο στις ταινίες όσο και από τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που κατέστρεψαν τα βραβεία Οσκαρ. Ο Ντε Νίρο θα πρέπει να επικεντρωθεί στη ζωή του, που είναι ένα χάος, παρά στις ζωές των άλλων. Εχει γίνει ένας εντελώς χαμένος, καθώς ο κόσμος τον παρακολουθεί, περιμένει και γελάει!» σχολίασε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Ντε Νίρο υπήρξε ένας από τους πιο σκληρούς επικριτές του Τραμπ κατά την πρώτη θητεία του στον Λευκό Οίκο και κάποτε τον αποκάλεσε «κλόουν». Το 2018 ο ηθοποιός χειροκροτήθηκε θερμά στα βραβεία Tony, στη Νέα Υόρκη, για μια επίθεση που εξαπέλυσε στον Τραμπ. Κατά τις πρώτες ημέρες της πανδημίας, τον Μάιο του 2020, ο Ντε Νίρο αποκάλεσε τον Τραμπ «τρελό», που δεν νοιαζόταν για τις ζωές των ψηφοφόρων του.

Ο Τραμπ είχε απαντήσει λέγοντας ότι ο Ντε Νίρο είναι «άτομο με πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης».

Το Χόλιγουντ είναι σχεδόν ομόφωνο ως προς την κριτική του για την κυβέρνηση Τραμπ. Τα πρόσφατα σχόλια του Ντε Νίρο έγιναν την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι μια δεύτερη θητεία του πρώην προέδρου είναι πιθανή, καθώς ο Τραμπ παρουσιάζει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Μπάιντεν, ενόψει των εκλογών τον Νοέμβριο του 2024.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...