227
«Μέχρι στιγμής, 112.000 αιτήσεις έχουν γίνει από νέους 18-19 ετών», ανέφερε ο Πρωθυπουργός | TikTok

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με καπέλο και σκέιτμπορντ στο TikTok για το Youth Pass

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2023, 10:51
«Μέχρι στιγμής, 112.000 αιτήσεις έχουν γίνει από νέους 18-19 ετών», ανέφερε ο Πρωθυπουργός
|TikTok

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με καπέλο και σκέιτμπορντ στο TikTok για το Youth Pass

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2023, 10:51

Το Youth Pass αφορά το βίντεο που ανέβασε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο TikTok το βράδυ του Σαββάτου, στο οποίο εμφανίζεται με καπέλο, ενώ κάνει και ένα «dad joke» για το σκέιτμπορντ!

Το βίντεο ξεκινάει με την εμφάνιση της Κύρας Κάπη, της διευθύντριας επικοινωνίας του Πρωθυπουργού, η οποία δίνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα καπέλο και ένα σκέιτμπορντ. «Είπαμε να κάνεις λίγο skate και στο τέλος να βάλεις αυτό το καπέλο», ακούγεται να του λέει.

«Μου είπαν ότι όταν κάνω βίντεο για νέους πρέπει να εμφανίζομαι πιο νεανικός», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κάμερα και φόρεσε το καπέλο γελώντας.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι η πλατφόρμα για το Youth Pass θα είναι ανοιχτή έως τις 5 Δεκεμβρίου. «Μέχρι στιγμής, 112.000 αιτήσεις έχουν γίνει από νέους 18-19 ετών. Εχουμε ακόμη χρήματα για περίπου 90.000 άτομα, αξιοποιήστε το για υπηρεσίες πολιτισμού, τουρισμού και μεταφορών», συμπλήρωσε.

Ακολουθεί ένα «dad joke» του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τη χιουμοριστική προειδοποίηση να… απομακρυνθούν από τις οθόνες τα μικρά παιδιά και οι έγκυες.

«Στις μεταφορές βάζουμε και τα σκέιτμπορντ;», ρωτά ο Πρωθυπουργός καθώς κλείνει το βίντεο με ένα πλάνο στο οποίο κάποιος κάνει σκέιτ στο Μέγαρο Μαξίμου.

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...