240
Πρώτο τετ α τετ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Χάρη Δούκα | Menelaos Myrillas / SOOC

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Μητσοτάκη – Δούκα στο Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2023, 17:56
Πρώτο τετ α τετ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Χάρη Δούκα
|Menelaos Myrillas / SOOC

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Μητσοτάκη – Δούκα στο Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2023, 17:56

Με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, συναντήθηκε την Πέμπτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Δούκα για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη θητεία του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία ήταν «σε θετικό κλίμα», σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο, εξετάστηκαν οι προτεραιότητες της νέας δημοτικής Αρχής και ζητήματα όπου η κυβέρνηση και η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούν να συνεργαστούν προς όφελος των δημοτών και των κατοίκων της πρωτεύουσας.

(Menelaos Myrillas / SOOC)

Σημειώνεται πως νωρίτερα την Πέμπτη, και ενόψει της παραπάνω συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκης είχε στείλει το μήνυμα ότι «δεν συναποφασίζουμε και το Μετρό θα προχωρήσει όπως έχει σχεδιαστεί», μέσω συνέντευξής του, με φόντο ορισμένες ενστάσεις που είχε διατυπώσει επί του θέματος ο κ. Δούκας.

Ακόμη, ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο θέμα που έχει ενσκήψει με τη λεωφ. Βασιλίσσης Ολγας, την οποία ως γνωστόν η απερχόμενη δημοτική αρχή αποφάσισε να πεζοδρομήσει, ενώ ο νεοεκλεγείς δήμαρχος διαφωνεί.

«Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη συζήτηση για τη Βασ. Ολγας, είναι έργο που δρομολογείται ήδη. Ο,τι πεζοδρομείται δεν ξεπεζοδρομείται. Θεωρώ αδύνατο η Βασ. Ολγας να ξανανοίξει για τα αυτοκίνητα και θεωρώ ότι είναι και λάθος. Ο σκοπός μας πρέπει να είναι να κάνουμε τη χρήση του αυτοκινήτου πιο δύσκολη στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη επένδυση στα μέσα μεταφοράς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...