• Πόσο «Καραμανλής»! Η επανεμφάνιση του Τσίπρα -με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη- έγινε στην ψησταριά «Η Ρούμελη»

    Οι αναλυτές αλλά και το πολιτικό-λαϊφστάιλ ρεπορτάζ (νέο υποείδος) ενθουσιάστηκαν: ο Αλέξης Τσίπρας εθεάθη να συντρώγει σε ψησταριά της Νέας Σμύρνης με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, λίγο αφότου ο Στέφανος Κασσελάκης αποκήρυξε τη βασική πολιτική παρακαταθήκη της κυβέρνησης Τσίπρα! Τι σημαίνει αυτό; Κάτι ετοιμάζουν πάνω από πιάτα με κοψίδια; Υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό της τσίκνας;

     

    Λοιπόν, κατ’ αρχάς μπορεί να μη σημαίνει τίποτα: ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σακελλαρίδης είναι κολλητοί από τα παλιά, μολονότι ο δεύτερος είχε εγκαταλείψει το καράβι του ΣΥΡΙΖΑ μετά το δημοψήφισμα και αποφάσισε να ασχοληθεί με think tank, παραμένοντας –και περιμένοντας– διακριτικά στα πέριξ της Αριστεράς.

     

    Μπορεί επομένως απλώς να πείνασαν οι άνθρωποι και να βγήκαν να φάνε σε μια από τις δύο πολύ καλές ταβέρνες της Νέας Σμύρνης – ο κ. Σακελλαρίδης ξέρει πολύ καλά τη γειτονιά και –γούστα είναι αυτά– διάλεξαν τελικά τη «Ρούμελη» που είναι κοντά στο Αλσος και στην πιτσαρία «Zeas», από το άλλο ξακουστό στέκι, τον «Κρητικό», που είναι κοντά στον Πανιώνιο.

     

    Δεύτερον, το ότι πήγαν να φάνε κάπου έξω σημαίνει ότι πήγαν για να τους δουν να τρώνε. Θα μπορούσαν να τα πάρουν ντελίβερι. Ο κ. Τσίπρας, δηλαδή, δήλωσε με έναν τρόπο «παρών» –λίγα 24ωρα μετά το χάος στην Κεντρική Επιτροπή και λίγη ώρα μετά την επίθεση του κ. Κασσελάκη στην πολιτική παρακαταθήκη του. Και φρόντισε να δηλώσει «παρών» μαζί με τον κ. Σακελλαρίδη, ο οποίος περιγράφεται ως the great white hope της Αριστεράς, έστω και αν αυτό το «παρών» δηλώθηκε πάνω από ένα πιάτο με παϊδάκια και «παλικάρι, πιάσε μια τζατζίκι και μια πατάτες και μισό κιλό ακόμα».

     

    Και ερχόμαστε στο τελικό συμπέρασμα: Πόσο «Κώστας Καραμανλής» έχει γίνει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος όχι μόνο επιμένει να σιωπά ενώ γύρω του γίνεται κακός χαμός –και όταν αμφισβητεί το έργο του ο ίδιος του ο διάδοχος–, αλλά όπως και ο άλλος, ο «γαλάζιος» πρώην Πρωθυπουργός, έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του μόνο σε ταβέρνες.

     

    Διότι δεν είναι μόνη η «Ρούμελη» στη Νέα Σμύρνη. Τις προάλλες ο κ. Τσίπρας είχε εμφανιστεί –και ποζάρει– στην χασαποταβέρνα «Ο Μπούτζας», κάπου στα Τζουμέρκα.

     

    ΥΓ. Ο ιδιοκτήτης της «Ρούμελης» μίλησε για το τραπέζωμα του κ. Τσίπρα και αποκάλυψε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός έφαγε παϊδάκια και ήταν και κιμπάρης: άφησε πουρμπουάρ 20 ευρώ.

     

    «Ηρθε, μας χαιρέτησε. Κάθισε στο τραπέζι με τους φίλους του και παρήγγειλε, όπως όλοι οι απλοί άνθρωποι, παϊδάκια, σαλάτες, πατάτες, φέτα, τζατζίκι. Ηρθε πρώτη φορά εδώ στο μαγαζί. Ηρθε να χαλαρώσει. Ηταν ευγενικός μαζί μας και εμείς ευγενικοί μαζί του. Μας ρώτησε πώς πάνε τα πράγματα. Εκατσε περίπου 1,5 ώρα. Ηρθε μαζί με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που είναι πελάτης στο μαγαζί. Ο κόσμος μίλησε μαζί του», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha.

     

  • Μια τούρτα για τα 36α γενέθλια της Δόμνας Μιχαηλίδου

    Ας περάσουμε τώρα και στο επιδόρπιο. Μας το προσφέρει η Δόμνα Μιχαηλίδου, βουλευτής Α’ Πειραιά της ΝΔ και υφυπουργός Παιδείας, η οποία όπως μας ενημέρωσε, είχε γενέθλια: έκλεισε τα 36 της χρόνια και το γιόρτασε στο υπουργείο με μια πολύ καλαίσθητη τούρτα στην οποία επάνω, εκτός από τα κεριά-αριθμούς είχαν τοποθετηθεί με πάστα ζαχαροπλαστικής μικρά βιβλια.

     

  • Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύονται - δημοσίευσαν αγγελία στο «Φως των Σπορ»

    Και για να κλείσουμε με ένα ακόμη χαρμόσυνο γεγονός, να πούμε ότι ο Πέτρος Κόκκαλης, ευρωβουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ, θα παντρευτεί την ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα.

     

    Το ανέφερε η εκπομπή «Happy Day» του Alpha, που αλίευσε τη σχετική αγγελία του γάμου, την οποία ο κ. Κόκκαλης, γιος του άλλοτε ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη, επέλεξε να τη δημοσιεύσει στην αθλητική εφημερίδα-βίβλο των «ερυθρόλευκων» οπαδών, το «Φως των Σπορ».

    Κάτι είναι και αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ: σε μια εποχή γεμάτη πολιτικές κηδείες, θα υπάρξει τουλάχιστον και ένας γάμος… Εκτός βέβαια και αν ο κ. Κόκκαλης όντως, πέρα από τον γάμο, ετοιμάζει και αυτός ένα «πράσινο» κόμμα, όπως τον θέλει το ρεπορτάζ.




text
  • Χωρίς τρένα και με χαμό στο αεροδρόμιο, πάμε για αξέχαστους Ολυμπιακούς


    26 Ιουλίου 2024, 15:16