1938
Ο Τζεφ Μπέζος και η σύντροφός του Λόρεν Σάντσεζ φωτογραφήθηκαν στο ράντσο του σε στυλ Αγρια Δύση | CreativeProtagon

Λόρεν Σάντσεζ – Τζεφ Μπέζος: Ο έρωτας επιχρυσώθηκε για δύο

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2023, 19:33
Ο Τζεφ Μπέζος και η σύντροφός του Λόρεν Σάντσεζ φωτογραφήθηκαν στο ράντσο του σε στυλ Αγρια Δύση
|CreativeProtagon

Λόρεν Σάντσεζ – Τζεφ Μπέζος: Ο έρωτας επιχρυσώθηκε για δύο

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2023, 19:33

Φωτογραφήθηκαν καθισμένοι στο μπροστινό κάθισμα ενός φορτηγού. Εκείνος φοράει καφέ καουμπόικο καπέλο, μαύρο μπλουζάκι και μπλε τζιν, εκείνη ένα εφαρμοστό λευκό αμάνικο φανελάκι∙ είναι πεσμένη πάνω του με τα χέρια της τυλιγμένα γύρω από τον λαιμό του επιδεικνύοντας τους γυμνασμένους μύες της.

Αυτό είναι μόνο ένα από τα στιγμιότυπα του μέχρι πρότινος ντροπαλού Τζεφ Μπέζος και της αρραβωνιαστικιάς του Λόρεν Σάντσεζ, που ανέβασε στα social media η Vogue μετά τη φωτογράφιση του ζευγαριού στο ράντσο τους στο Δυτικό Τέξας από τη διάσημη φωτογράφο Ανι Λάιμποβιτς με θέμα την Αγρια Δύση (μεταξύ άλλων concept) για το τεύχος του Δεκεμβρίου του περιοδικού:

Facebook/Vogue /Annie Leibovitz

Ωστόσο, το γελοίο θέαμα του 59χρονου ιδρυτή της Amazon και της 53χρονης μέλλουσας συζύγου του στις φωτογραφίες, που ρετουσαρίστηκαν εμφανώς για να «ωραιοποιηθούν», καθόλου δεν άρεσε στους χρήστες του Instagram, που άρχισαν αμέσως το τρολάρισμα και τα αρνητικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της Vogue.

Στη συνέντευξη, δε, που ακολουθεί, η Λόρεν Σάντσεζ αποκάλυψε ότι η πρόταση γάμου που της έκανε ο Τζεφ Μπέζος ήταν εκπληκτικά χαμηλών τόνων, εκτός, φυσικά, από το δαχτυλίδι με ένα τεράστιο ροζ διαμάντι 20 καρατίων, αξίας 2,5 εκατ. δολαρίων, γράφει ο Κίραν Σάουθερν στους Times του Λονδίνου, ανταποκριτής της βρετανικής εφημερίδας στο Λος Αντζελες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η Λόρα Σάντσεζ κοιτάζει το μέλλον σε μία από τις φωτογραφίες της Ανι Λάιμποβιτς για τη Vogue

Η Σάντσεζ είπε ότι βρήκε το δαχτυλίδι κάτω από το μαξιλάρι της μετά από ένα δείπνο για δύο άτομα στο «Koru», το σούπερ γιοτ (αξίας 500 εκατ. δολαρίων) του δισεκατομμυριούχου της Amazon, τον Μάιο. «Οταν άνοιξε το κουτί, νομίζω ότι έχασα τις αισθήσεις μου για λίγο» είπε στη Vogue, προσθέτοντας ότι η πρόταση ήταν τόσο απροσδόκητη που είχε ήδη αφαιρέσει το μακιγιάζ της πριν ανέβει στο κρεβάτι. «Ακόμα σκεφτόμαστε τον γάμο» πρόσθεσε. «Πώς θα είναι. Θα είναι μεγάλος; Θα είναι στο εξωτερικό; Δεν ξέρουμε ακόμα. Είμαστε αρραβωνιασμένοι μόλις πέντε μήνες!»

Ωστόσο, η πιλότος ελικοπτέρου και πρώην τηλεοπτική παρουσιάστρια είναι σίγουρη για ένα πράγμα: θα πάρει το επώνυμο του συζύγου της. «Ναι, 100%», είπε στη Vogue, «ανυπομονώ να γίνω κυρία Μπέζος».

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του το 2019, αφού ο Μπέζος ανακοίνωσε το διαζύγιό του από την ΜακΚένζι Σκοτ, την επί 25 χρόνια σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του.

Ο Μπέζος, ωστόσο, δεν σκοπεύει να αναλάβει ενεργό ρόλο στον προγραμματισμό της γαμήλιας τελετής. «Ω, Θεέ μου, όχι», είπε, «μοιάζω για τόσο χαζός;» Στα μάτια της συντρόφου του, πάντως, ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο φαίνεται και «χαζοχαρούμενος» και «κωμικός» και «η ψυχή των πάρτι», όπως είπε στη συνέντευξή της: «Είναι τρομερά ενθουσιώδης και τρομερά αστείος. Μπορεί να γίνει πραγματικά σάχλας. Τον έχετε ακούσει να γελάει, ε;» είπε αναφερόμενη στο εκκεντρικό γέλιο του Μπέζος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η Vogue δημοσίευσε ένα βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης

Σύμφωνα με τη Σούζι Κοέν, ανταποκρίτρια της Telegraph στις ΗΠΑ, ο Μπάρι Ντίλερ είπε ότι η Λόρεν Σάντσεζ είναι «η σπίθα στη ζωή του Τζεφ». Ο Ντίλερ, σύζυγος της Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, μιας από τις καλύτερες φίλες της Σάντσεζ, ο οποίος διοργανώνει ένα δεύτερο πάρτι αρραβώνων για το ζευγάρι στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς, είπε ακόμη: «Είναι πολύ ερωτευμένοι, είναι αποδεδειγμένα ερωτευμένοι». Και πρόσθεσε ότι η Σάντσεζ έφερε μεγάλη χαρά στη ζωή του Μπέζος, «τον ζωντάνεψε με τον καλύτερο τρόπο».

Η στοργή που τρέφουν μεταξύ τους φαίνεται και από τα ερωτόλογα που ανταλλάσσουν. Οπως αποκάλυψε η Σάντσεζ στη συνέντευξή της στη Vogue, λένε ο ένας στον άλλον: «Σε αγαπώ μέχρι το Διάστημα και πάλι πίσω».

Εξυμνώντας, δε, τη σύντροφό του, ο Τζεφ Μπέζος –η περιουσία του οποίου, σύμφωνα με το Forbes, ανέρχεται σε 167,8 δισ. δολάρια– είπε ότι έχει «σχεδόν μαγικές δυνάμεις» όσον αφορά τη διαίσθησή της.

Οπως γράφει η Κοέν στην Telegraph, ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος αποκάλυψε ότι, ενώ εκείνος τη βοήθησε να γίνει «ευάλωτη και απαλή», η μέλλουσα σύζυγός του «με βοήθησε πραγματικά να βάλω περισσότερη ενέργεια στις σχέσεις μου». Και πρόσθεσε: «Με ενθαρρύνει συνεχώς: “Τηλεφώνησε στα παιδιά σου. Τηλεφώνησε στον μπαμπά σου. Τηλεφώνησε στη μαμά σου”. Επίσης, είναι ένα πολύ καλό πρότυπο».

Το ζευγάρι «ξέρει τι θα πει σύγχρονη οικογένεια», όπως σημείωσε η αδερφή της Λόρεν Σάντσεζ. Για του λόγου το αληθές, πέρασαν την Ημέρα των Ευχαριστιών στην κατοικία του Μπέζος στο Δυτικό Τέξας μαζί με τα παιδιά τους, τον πρώην σύντροφο της κυρίας Σάντσεζ, πρώην παίκτη του NFL Τόνι Γκονζάλες –ο οποίος είναι πατέρας του μεγαλύτερου παιδιού της, του 22χρονου Νίκο Γκονζάλες– και τη σύζυγό του Οκτόμπερ, γνωστή ως Τόμπι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

Η Λόρεν Σάντσεζ με τον γιο της Νίκο και την αδελφή της Ελενα

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης της Vogue στο αχανές κτήμα του Μπέζος, η Σάντσεζ πόζαρε με πολλά λαμπερά ρούχα. Σε μια φωτογραφία φοράει ένα κόκκινο φόρεμα Dolce & Gabbana με παγιέτες και είναι ξαπλωμένη στο «10.000-Year Clock», ένα ρολόι βαθιά μέσα σε ένα βουνό στην Πολιτεία του Τέξας που είναι προγραμματισμένο να χτυπάει μία φορά κάθε ένα, 10, 100, 1.000 και 10.000 χρόνια, για το οποίο η μέλλουσα κυρία Μπέζος είπε ότι «αντιπροσωπεύει τη σκέψη για το μέλλον».

Η Λόρεν Σάντσεζ, η οποία γεννήθηκε στην Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικού από πατέρα μηχανικό και μητέρα δημόσια υπάλληλο, είπε ότι η ζωή του ζευγαριού είναι «αρκετά φυσιολογική» και περιστρέφεται γύρω από τα παιδιά τους. Τα πρωινά προσπαθούν να καταγράφουν σκέψεις, εμπειρίες και παρατηρήσεις στα ημερολόγιά τους, και αποφεύγουν να κοιτάζουν τα τηλέφωνά τους αμέσως μετά το ξύπνημα. Επίσης, ενώ προπονούνται μαζί, κάνουν διαφορετικές ασκήσεις, καθώς ο Μπέζος είναι «τέρας στο γυμναστήριο».

Αποκάλυψε ακόμη ότι το μυστικό της για να γερνάει με χάρη είναι το «MEDS» –διαλογισμός, άσκηση, δίαιτα και ύπνος– και αντηλιακό. Διευκρίνισε επίσης ότι η εντυπωσιακή φιγούρα στο ακρόπρωρο του Koru δεν έγινε με μοντέλο την ίδια∙ είναι η Φρέγια, η σκανδιναβική θεά του έρωτα, της γονιμότητας, του πολέμου και του χρυσού, το αγαπημένο μυθικό πλάσμα του Τζεφ Μπέζος.

«Με κολακεύει, αλλά δεν είμαι εγώ» είπε η Λόρεν Σάντσεζ, και με νοήματα έδειξε ότι αν φιγούρα είχε γίνει με πρότυπο εκείνη, θα είχε μεγαλύτερο στήθος…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...