198
Στιγμιότυπα από τις δημοσιεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Instagram | Instagram/ @kyriakos_

«Αυτοψία» Μητσοτάκη σε σουπερμάρκετ για το μέτρο μόνιμης μείωσης τιμής

Protagon Team Protagon Team 11 Νοεμβρίου 2023, 14:40
Στιγμιότυπα από τις δημοσιεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Instagram
|Instagram/ @kyriakos_

«Αυτοψία» Μητσοτάκη σε σουπερμάρκετ για το μέτρο μόνιμης μείωσης τιμής

Protagon Team Protagon Team 11 Νοεμβρίου 2023, 14:40

Επίσκεψη σε σουπερμάρκετ με σκοπό να διαπιστώσει τις μειώσεις τιμών σε τρόφιμα και βασικά είδη πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με ανάρτηση του στο Instagram.

Μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο Πρωθυπουργός έλεγξε την εφαρμογή του μέτρου της μόνιμης μείωσης τιμής, ενώ συνομίλησε με πολίτες που βρίσκονταν στο κατάστημα για τις αγορές τους.

Συγκεγκριμένα, σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο κ. Μητσοτάκης  παρουσίασε τι σημαίνει το ταμπελάκι στα προϊόντα με τη μόνιμη μείωση τιμής 5%.

«Αυτό σημαίνει ότι προμηθευτές σε αυτά τα προϊόντα έχουν δεσμευτεί να κρατήσουν τις τιμές μειωμένες κατά 5% για το επόμενο εξάμηνο», εξηγεί, ενώ σε μιλώντας αργότερα με πελάτη επισημαίνει ότι σκοπεύει να αυξήσει το 5%.

«Ξέρω ότι η ακρίβεια, ειδικά στα τρόφιμα είναι επίμονη» είπε ο Πρωθυοπουργός σε συνομιλία του με καταναλωτές στο πλαίσιο της περιοδείας του στην ανατολική Αττική το Σάββατο.

«Ομως η κυβέρνηση θα είναι πάντα εδώ και θα χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της έτσι ώστε να περιορίσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν περισσότερο», προσέθεσε.

Η επίσκεψη-«αυτοψία» του κ. Μητσοτάκη στο σουπερμάρκετ έγινε στη σκιά της  ανακοίνωσης της ΕΛΣΤΑΤ για άλμα του πληθωρισμού τον Οκτώβριο και νέα κατακόρυφη άνοδο των τιμών στα τρόφιμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...