346
Νίκος Ανδρουλάκης και Στέφανος Κασσελάκης συνομιλούν στη Βουλή | IntimeNews

Συνάντηση Ανδρουλάκη – Κασσελάκη: Η επικαιρότητα και ο… πράσινος καναπές

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2023, 18:00
Νίκος Ανδρουλάκης και Στέφανος Κασσελάκης συνομιλούν στη Βουλή
|IntimeNews

Συνάντηση Ανδρουλάκη – Κασσελάκη: Η επικαιρότητα και ο… πράσινος καναπές

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2023, 18:00

Με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, οι δυο άνδρες συζήτησαν για την Oικονομία, τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, τα ζητήματα του κράτους δικαίου, της ενίσχυσης των ανεξάρτητων αρχών και τις εξελίξεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Η συνάντηση των δύο πολιτικών αρχηγών διήρκησε περίπου μία ώρα. «Χαίρομαι πάρα πολύ για τη συνάντηση», είπε ο κ. Ανδρουλάκης, στην προσφώνησή του λέγοντας ότι θα υπάρχει συζήτηση για τα μεγάλα θέματα, τα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα αλλά και τα εθνικά θέματα. «Πρέπει να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας», τόνισε, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα πρέπει να λειτουργούν σε ένα κλίμα συναίνεσης, όπου είναι δυνατόν.

Στο εισαγωγικό του σχόλιο ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στο ζήτημα «της ακρίβειας που καλπάζει τους τελευταίους μήνες, αλλά και τα εθνικά θέματα γιατί είμαστε σε μία κρίσιμη συγκυρία».

Από την πλευρά του, ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι «ακούμε πάνω απ’ όλα τον κόσμο. Και ο κόσμος θέλει λύσεις. Και από την πλευρά μας, οι λύσεις πρέπει να είναι προοδευτικές. Αυτό είναι το πολύ βασικό ζήτημα και χτίζοντας πάνω σε αυτό, το πιο προοδευτικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να λάμψει η αλήθεια στο ζήτημα των υποκλοπών».

Ο πράσινος καναπές

Εκτός από την πολιτική επικαιρότητα, όμως, αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε και ο καναπές στον οποίο κάθισε ο κ. Κασσελάκης για να συνομιλήσει με τον κ. Ανδρουλάκη.

«Ο καναπές σου είναι πιο άνετος από του Μητσοτάκη», είπε ο κ. Κασσελάκης με τον κ. Ανδρουλάκη να απαντά «Γιατί είναι πράσινος».

Ο συγκεκριμένος καναπές βέβαια πρωταγωνίστησε και στην εισαγωγή του κ. Κασσελάκη, καθώς η πρώτη φράση που έσπευσε να πει καθήμενος ήταν: «Πάλι σε καναπέ κάθομαι… οι παλιοί καναπέδες της Βουλής».

Δείτε το βίντεο από τη συζήτηση των δύο πολιτικών αρχηγών:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...