490
«Και τώρα οι δυο μας», έγραφε μία ακόμη ανάρτηση-μηνυμα προς τον Πάνο Σκουρλέτη από τον λογαριασμό «Πεν Νταλαούρα» με τη «κατάλληλη» φωτογραφία ως συνοδευτικο | X

NΔ: Ο Σκουρλέτης να κατονομάσει τους δημοσιογράφους πίσω από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2023, 16:15
«Και τώρα οι δυο μας», έγραφε μία ακόμη ανάρτηση-μηνυμα προς τον Πάνο Σκουρλέτη από τον λογαριασμό «Πεν Νταλαούρα» με τη «κατάλληλη» φωτογραφία ως συνοδευτικο
|X

NΔ: Ο Σκουρλέτης να κατονομάσει τους δημοσιογράφους πίσω από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2023, 16:15

Να βγει και να κατονομάσει τους δημοσιογράφους που –σύμφωνα με τον ίδιο– διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς μεταξύ των οποίων και εκείνους του Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσε τον Πάνο Σκουρλέτη ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, την Πέμπτη, εμμένοντας στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί μετά τις αποκαλύψεις του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ για τη συστηματική και οργανωμένη δράση τρολ του Διαδικτύου, με τις «ευλογίες» της Κουμουνδούρου.

Εν μέσω διαρροών για τα πρόσωπα που μπορεί να κρύβονται πίσω από συγκεκριμένους λογαριασμούς ένθερμης προπαγάνδας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκουρλέτης βρέθηκε «στο μάτι του κυκλώνα» τις τελευταίες ημέρες, δεχόμενος μπαράζ υβριστικών επιθέσεων και απειλών από τα εν λόγω τρολ, που τον στοχοποιούν μαζικά για τον εσωκομματικό αναβρασμό. Σε σημείο μάλιστα που ίδιος σκέφτεται να –ή έχει ήδη– προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την ταυτοποίησή τους ώστε στη συνέχεια τα πράγματα να πάρουν τη νομική οδό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η κίνηση αυτή –ακόμη και ως πρόθεση– προκάλεσε αμέσως νέα απόπειρα διαδικτυακού «bullying»  από τον λογαριασμό του X (πρώην Twitter) «Πεν Νταλαούρα» που προκάλεσε τον κ. Σκουρλέτη να πάει στη Δίωξη, αλλά να δώσει και αποδείξεις περί σύνδεσης (του συγκεκριμένου προφίλ) με τον Παύλο Πολάκη και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ελπίζω να προσκομίσετε και τις αποδείξεις των “πληρωμών” μου από το κόμμα όπως έχετε υπαινιχθεί», κατέληξε η ίδια ανάρτηση από τον πάντα έτοιμο για τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις λογαριασμό.

«Σήμερα ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος αποκάλυψε δημόσια το χυδαίο κύκλωμα λάσπης και μαύρης προπαγάνδας που δρούσε στα υπόγεια της Κουμουνδούρου, πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος να δώσει σχετικά στοιχεία. Ελπίζουμε να κατονομάσει τους επώνυμους δημοσιογράφους που διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς μεταξύ των οποίων και τους λογαριασμούς του κ. Τσίπρα», δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΝΔ  κ. Ρωμανός.

«Και επιμένουμε να ζητάμε, ακόμα πιο εμφατικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, να σπάσει επιτέλους την αφωνία του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι ζήτημα δημοκρατίας και διαφάνειας», τόνισε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος χαρακτηρίζοντας «ντροπή να κρύβεται επί τόσες μέρες ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ» (για την απροθυμία της νέας ηγεσίας στην Κουμουνδούρου να πάρει θέση).

Η παρέμβαση αυτή του κ. Ρωμανού ήρθε μετά τις αντίστοιχες εκκλήσεις του να δοθούν απαντήσεις την Τρίτη και την Τετάρτη, σε συνέχεια σειράς δημοσιευμάτων και στον Τύπο, τα οποία επιχείρησαν να ρίξουν φως στην υπόθεση των «τρολ του ΣΥΡΙΖΑ».

«Οταν κάτι πηγαίνει σε επίπεδο Αρχών και Δικαιοσύνης, είναι θέμα της Δικαιοσύνης να κάνει την δουλειά της. Εχουμε αυστηρό νομικό πλαίσιο. Αυτό που ζητάμε είναι όσοι έχουν πέσει θύματα των ανώνυμων προφίλ να δουν να γίνεται ταχύτερα η διαδικασία για να μάθουμε την αλήθεια», σημείωσε με τη σειρά του στο pressroom την Πέμπτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για να θέσει το ζητούμενο στην υπόθεση:

«Να μάθουμε ποιοι κρύβονταν πίσω από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν ασκούσαν πολιτική. Εβριζαν και διέδιδαν fake news και στοχοποιούσαν και απειλούσαν και έβριζαν. Εχουμε καθήκον όλοι και ειδικά οι Αρχές να κάνουν την δουλειά τους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...