150
Αρχές Ιουλίου ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ υποβασταζόμενος στο βήμα της Βουλής - τέλη Οκτωβρίου επέμβαση στη σπονδυλική στήλη στο Θριάσιο για τον κ. Κουτσούμπα | INTIMEnews

Νυστέρι στη σπονδυλική στήλη για τον Δημήτρη Κουτσούμπα λόγω στένωσης στην οσφυϊκή μοίρα

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2023, 13:06
Αρχές Ιουλίου ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ υποβασταζόμενος στο βήμα της Βουλής - τέλη Οκτωβρίου επέμβαση στη σπονδυλική στήλη στο Θριάσιο για τον κ. Κουτσούμπα
|INTIMEnews

Νυστέρι στη σπονδυλική στήλη για τον Δημήτρη Κουτσούμπα λόγω στένωσης στην οσφυϊκή μοίρα

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2023, 13:06

Στο χειρουργείο οδηγήθηκε τελικά ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, για την αντιμετώπιση του προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε στη μέση – προ μηνών υπενθυμίζεται, είχε καταρρεύσει μέσα στη Βουλή από έναν οξύ πόνο (σπασμό) που είχε νιώσει κατά τη διάρκεια ομιλίας του από το βήμα της Ολομέλειας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, ο Δημήτρης Κουτσούμπας «υπεβλήθη επιτυχώς σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, λόγω στένωσης στην οσφυϊκή μοίρα, στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “Θριάσιο”».

Αναμένεται να λάβει εξιτήριο εντός της ημέρας και «το επόμενο διάστημα θα αναρρώσει, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών».

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό της νευροχειρουργικής κλινικής, ιατρούς και νοσηλευτές και ιδιαιτέρως τον διευθυντή κ. Μάρκο Χριστόπουλο και τον νευροχειρουργό κ. Δημήτρη Καραγεωργιάδη. Επίσης, όλο το προσωπικό του χειρουργείου, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, καθώς και του αναισθησιολογικού τμήματος και ιδιαιτέρως τη διευθύντριά του κ. Αθηνά Κολοτούρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...