223
| IntimeNews

Πολάκης μαινόμενος κατά Σκουρλέτη: «Ασχετος και ανεπάγγελτος»

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2023, 13:22

Πολάκης μαινόμενος κατά Σκουρλέτη: «Ασχετος και ανεπάγγελτος»

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2023, 13:22

Οι προσωπικές επιθέσεις και αντεγκλήσεις ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται κάνοντας όλο και πιο σαφή την εικόνα ενός εν εξελίξει εμφυλίου εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτήν την φορά ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος Παύλος Πολάκης που επιτέθηκε στον Πάνο Σκουρλέτη χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «άσχετο» και «ανεπάγγελτο».

Την οργισμένη αντίδραση του κρητικού βουλευτή -και νέου «υπερσυντονιστή» της ΚΟ του κόμματος με απόφαση του νέου προέδρου- προκάλεσαν οι αναφορές του Πάνου Σκουρλέτη στο πρόσωπό του το πρωί του Σαββάτου με τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί τον πρώην υπουργό Υγείας των κυβερνήσεων Τσίπρα για «αντιεπιστημονικές απόψεις» τον καιρό της πανδημίας.

Στην ανάρτησή του το μεσημέρι του Σαββάτου ο Παύλος Πολάκης αποκάλεσε τον κ. Σκουρλέτη «άσχετο» και «ανεπάγγελτο» παραθέτοντας τα τρία χειρουργεία που έκανε τις τελευταίες 10 ημέρες.

«Εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτάκη που ασκώ 4 χρόνια τώρα!! Εσύ τι ακριβώς κάνεις;; Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτά!! Μερικοί μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;» συνεχίζει την επίθεσή του προς τον κ. Σκουρλέτη ο Παύλος Πολάκης και καταλήγει:

«Θέλουμε να συσπειρώσουμε την κοινωνία και τους ανθρώπους της πραγματικής γνώσης και επιστημοσύνης και όχι τους δήθεν και τους τίποτα που ‘και εμείς θα βάζαμε’.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...