807
«Η σχέση μου με τον Αντρέα Τζιαμπρούνο, που κράτησε σχεδόν δέκα χρόνια, τελειώνει εδώ», έγραψε στο Instagram η Τζόρτζια Μελόνι | Instagram / Reuters

Πιπεράτο διαζύγιο α λα ιταλικά για τη Μελόνι – χώρισε τον ερωτιάρη σύντροφό της

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2023, 14:15
«Η σχέση μου με τον Αντρέα Τζιαμπρούνο, που κράτησε σχεδόν δέκα χρόνια, τελειώνει εδώ», έγραψε στο Instagram η Τζόρτζια Μελόνι
|Instagram / Reuters

Πιπεράτο διαζύγιο α λα ιταλικά για τη Μελόνι – χώρισε τον ερωτιάρη σύντροφό της

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2023, 14:15

Πρωταγωνίστησε σε μια σειρά από τουλάχιστον ντροπιαστικές σκηνές οι οποίες, μάλιστα, βιντεοσκοπήθηκαν/ηχογραφήθηκαν και στη συνέχεια κοινοποιήθηκαν στο ευρύ κοινό από μία σατιρική εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης. Για τον Αντρέα Τζαμπρούνο ο λόγος, παρουσιαστή της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής «Ημερολόγιο της Ημέρας», ο οποίος καταγράφηκε να εκτρέπεται σε συμπεριφορές απρεπείς και ανάρμοστες και σχόλια σεξιστικά, προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον, όχι μόνον των εγχώριων αλλά και διεθνών μέσων.

Οι λονδρέζικοι Times, για παράδειγμα, αναφέρουν πως πιάστηκε στα πράσα να φλερτάρει μάλλον αδιάκριτα με μια συνάδελφό του, λέγοντας της, αστειευόμενος, «Γιατί δεν σε συνάντησα νωρίτερα;». Στη συνέχεια την εξαίρει, καταρχάς για τις στιλιστικές της επιλογές αλλά και για την ευφυία της, ενώ την αγγίζει, σχεδόν την χαϊδεύει, στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Καθώς προετοιμάζεται να βγει στον αέρα ενημερώνει τους παρευρισκόμενους στο στούντιο πως «για μένα η μοναδική γνώμη που μετράει είναι της Βιβιάνα».

Η Μελόνι και ο Τζιαμπρούνο με την κόρη τους Τζινέβρα. (Instagram)

Πλέον, η συνάδελφός του και αντικείμενο του έντονου ενδιαφέροντος του, Βιβιάνα Γκουλιέλμι, δείχνει τουλάχιστον να αισθάνεται άβολα, εάν όχι ενοχλημένη, αλλά ο Αντρέα Τζαμπρούνο συνεχίζει να την κορτάρει, επισημαίνοντάς της πως το χρώμα του φορέματός της είναι μάλλον Estoril blue παρά China blue. «Oχι, China blue, δεν σου ταιριάζει, είσαι ανώτερου επιπέδου», της λέει, περιφερόμενος νευρικά στο στούντιο.

Γιατί, όμως, να ασχοληθούν με τον, άσημο στο εξωτερικό, τηλεπαρουσιαστή οι Times; Επειδή ο 42χρονος Αντρέα Τζαμπρούνο υπήρξε σύντροφος της 46χρονης Τζόρτζια Μελόνι από το 2014 μέχρι χθες, που η πρωθυπουργός της Ιταλίας τον χώρισε μέσω των social media.

«Η σχέση μου με τον Αντρέα Τζαμπρούνο, που κράτησε σχεδόν δέκα χρόνια, τελειώνει εδώ. Τον ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και γιατί μου δώρισε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, που είναι η κόρη μας Τζινέβρα», έγραψε η Μελόνι.

«Οι δρόμοι μας έχουν αποκλίνει εδώ και αρκετό καιρό και ήρθε η ώρα να το αναγνωρίσουμε. Θα υπερασπιστώ αυτό που ήμασταν, θα υπερασπιστώ τη φιλία μας και θα υπερασπιστώ, πάση θυσία, ένα επτάχρονο κοριτσάκι που αγαπά τη μητέρα του και αγαπά τον πατέρα της, όπως δεν μπόρεσα να αγαπήσω εγώ τον δικό μου. Δεν έχω κάτι άλλο να πω για αυτό», πρόσθεσε η ιταλίδα πρωθυπουργός.

Μία ημέρα νωρίτερα, την επομένη της προβολής του βίντεο στο οποίο ο πρώην σύντροφος της Τζόρτζια Μελόνι φλερτάρει τη συνάδελφό του, οι συντελεστές της σατιρικής εκπομπής που τον ξεμπρόστιασε, μετέδωσαν και ηχητικά αποσπάσματα συζητήσεών του με άλλες συναδέλφους του.

«Μπορώ να αγγίζω το “πακέτο” μου όσο σου μιλάω;», ρωτάει μία συνάδελφό του. «Το έχεις κάνει ήδη», απαντάει εκείνη. «Εχεις σχέση;», συνεχίζει αυτός. «Ναι, στο είπα ήδη σήμερα το πρωί, Αντρέα». Αλλά ο Αντρέα επιμένει. «Είσαι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος; Πώς σε λένε; Εχουμε ήδη γνωριστεί, εσύ κι εγώ; Πού σε έχω ξαναδεί; Ημουν μεθυσμένος;», ρωτάει και μετά ενημερώνει την συνομιλήτριά του πως «εγώ και η… (το όνομα παραλείπεται στα ιταλικά δημοσιεύματα, ΣτΜ), έχουμε σχέση; Ολη η Mediaset (της αυτοκρατορίας Μπερλουσκόνι, ΣτΜ) το ξέρει, τώρα το ξέρεις και εσύ, αλλά ψάχνουμε για μια τρίτη συμμετέχουσα γιατί κάνουμε τρίο, ακόμα και foursome με…» (και εδώ το όνομα παραλείπεται, ΣτΜ).

Τζόρτζια Μελόνι και Αντρέα Τζαμπρούνο σε παλαιότερες καλές στιγμές (Instagram)

Ομως ο «ερωτύλος» τηλεπαρουσιαστής είχε κι άλλα να πει. «Θα συμμετάσχετε στην ομάδα εργασίας μας;», ρωτάει και όταν η γυναίκα απαντά καταφατικά, εκείνος συνεχίζει: «Μα πρέπει να μας δώσεις κάτι ως αντάλλαγμα». «Οι ικανότητές μου;» ρωτάει εκείνη. «Ναι, κάνουμε foursome», επαναλαμβάνει εκείνος. «Υπάρχει κάποιο τεστ επάρκειας;», ρωτάει η συνάδελφός του. «Ναι, γαμιόμαστε», απαντάει ο πρώην σύντροφος της πρωθυπουργού της Ιταλίας, αναγκάζοντας έναν άνδρα να επέμβει στη συζήτηση. «Αν σε καταγράψει η “Striscia” (το όνομα της σατιρικής εκπομπής) τότε θα δεις…», του επισήμανε προφητικά. «Μα τι είπα ρε παιδιά γελάμε, αστειευόμαστε, Θεέ μου, ερχόμαστε από την πανδημία», απάντησε ο Αντρέα Τζαμπρούνο, και, τελικά, το πλήρωσε ακριβά.

Ωστόσο το ξεμπρόστιασμά του από την σατιρική εκπομπή ήταν μάλλον η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Πριν από δύο μήνες ο ιταλός παρουσιαστής, σχολιάζοντας κατά τη διάρκεια, μάλιστα, της εκπομπής του, τον ομαδικό βιασμό γυναικών στο Παλέρμο, είχε υποστηρίξει πως οι γυναίκες μπορούν να αποφεύγουν να πέφτουν θύματα βιασμού, αποφεύγοντας να μεθούν. «Αποφεύγοντας να μεθύσεις και να χάσεις τις αισθήσεις σου, μπορεί επίσης να αποφύγεις να αντιμετωπίσεις ορισμένα προβλήματα και να πέσεις πάνω σε έναν λύκο», είχε πει τότε.

Εχοντας παραπονεθεί προηγουμένως ότι τα ιταλικά ΜΜΕ είχαν βάλει στο στόχαστρό τους την οικογένειάς της, βάλλοντας , κυρίως, κατά του πρώην, πλέον, «Πρώτου Κυρίου» της Ιταλίας, η Τζόρτζια Μελόνι, ανακοινώνοντας το τέλος της σχέσης της με τον Αντρέα Τζαμπρούνο, σημείωσε επίσης, σε υστερόγραφό της: «Ολοι όσοι ήλπιζαν να με αποδυναμώσουν, χτυπώντας με στο σπίτι, πρέπει να ξέρουν ότι όσο κι αν ελπίζει η σταγόνα να φθείρει την πέτρα, η πέτρα παραμένει πέτρα και η σταγόνα είναι μόνο νερό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...