238
Χειραψία μπροστά στις κάμερες μεταξύ του απερχόμενου και του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αθηναίων | INTIMEnews

Τετ α τετ Δούκα-Μπακογιάννη στο δημαρχείο της Αθήνας

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2023, 11:59
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 20/10/2023, 14:00
Χειραψία μπροστά στις κάμερες μεταξύ του απερχόμενου και του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αθηναίων
|INTIMEnews

Τετ α τετ Δούκα-Μπακογιάννη στο δημαρχείο της Αθήνας

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2023, 11:59
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 20/10/2023, 14:00

Το κατώφλι του δημαρχιακού μεγάρου της Αθήνας πέρασε το πρωί της Παρασκευής ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, όχι για να αναλάβει καθήκοντα (αυτό θα γίνει από 1η Ιανουαρίου), αλλά για μία πρώτη συνάντηση με τον απερχόμενο δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, μετά το αποτέλεσμα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στην πρωτεύουσα.

Νικητής και ηττημένος της εκλογικής αναμέτρησης για τον Δήμο της Αθήνας αντάλλαξαν χειραψία μπροστά στις κάμερες, με το κλίμα της συνάντησης να είναι εγκάρδιο.

Θα ακολουθήσει πλήρης και αναλυτική ενημέρωση για όλα τα διοικητικά και οικονομικά θέματα και για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Καλωσορίσαμε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Χάρη Δούκα στο Δημαρχείο, οργανώσαμε τις ομάδες μας και ξεκινήσαμε τη μετάβαση. Από την πλευρά μας με απόλυτη διαθεσιμότητα και διαφάνεια, ώστε να μη χαθεί ούτε μια μέρα για την Αθήνα. Η ατζέντα είναι μεγάλη», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Χ, ο Κώστας Μπακογιάννης μετά το πέρας της συνάντησης.

Με τη σειρά του ο διάδοχος του κ. Μπακογιάννη στον δημαρχιακό θώκο, Χάρης Δούκας έγραψε:

«Σήμερα το πρωί συνάντησα τον κ. Κώστα Μπακογιάννη στο Δημαρχείο της Αθήνας. Η συνεργασία μας θα είναι στενή το επόμενο διάστημα, με στόχο μία ομαλή μετάβαση. Ξεκινάμε αμέσως με ευθύνη και πρόγραμμα για να βελτιωθεί η ζωή όλων των Αθηναίων».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...