188
Χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια | In Time News / ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Εξελίξεις στη δολοφονία Κατσουρή: «Αίμα του Μιχάλη σε μαχαίρι Κροάτη»

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2023, 22:17
Χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια
|In Time News / ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Εξελίξεις στη δολοφονία Κατσουρή: «Αίμα του Μιχάλη σε μαχαίρι Κροάτη»

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2023, 22:17

Νέα στοιχεία που αφορούν τις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της Νέα Φιλαδέλφειας είδαν το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη.

Οπως μετέδωσε το MEGA, επικαλούμενο σχετικό πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, η οποία εξέτασε δείγματα DNA από τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ένα «πολύ σημαντικό εύρημα».

Πρόκειται για το κατασχεθέν μαχαίρι ενός εκ των κροατών χούλιγκαν στο οποίο βρέθηκε αίμα το οποίο ανήκε στον δολοφονηθέντα φίλο της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μίλησαν για ένα «καταλυτικό στοιχείο», όμως, την έρευνα των Αρχών δυσχεραίνει το γεγονός πως στο μαχαίρι έχει βρεθεί και το αίμα ενός ακόμη ατόμου, άγνωστου μέχρι στιγμής.

Τρία πρόσωπα «ξέρουν τον δολοφόνο»

Εξάλλου, κατά την εξέταση του κινητού ενός άλλου χούλιγκαν, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία σε δεύτερη φάση των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκαν μηνύματα τα οποία κέντρισαν το ενδιαφέρον των Αρχών.

Σε αυτά αναφέρονται τρία συγκεκριμένα πρόσωπα –ασύλληπτα μέχρι και την Πέμπτη– τα οποία γνωρίζουν, όπως γράφεται στα μηνύματα, ποιος σκότωσε τον Μιχάλη Κατσουρή.

Αυτά τα τρία πρόσωπα αναμενόταν να κληθούν να καταθέσουν τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...