205
| REUTERS/Louisa Gouliamaki

Ο Κασσελάκης απειλεί τους διαφωνούντες: Δεν θα έχετε θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2023, 12:30
|REUTERS/Louisa Gouliamaki

Ο Κασσελάκης απειλεί τους διαφωνούντες: Δεν θα έχετε θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2023, 12:30

Παρά τη… δημιουργική ασάφεια που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές (βλέπε δηλώσεις Ευάγγελου Αποστολάκη), ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται ότι τα έχει ξεκάθαρα στο μυαλό του, τουλάχιστον ως προς τα υπόλοιπα: όποιος διαφωνήσει μαζί του θα τεθεί εκτός ψηφοδελτίων. Αυτό διεμήνυσε ο νέος αρχηγός, με ανάρτηση του το πρωί της Τετάρτης, εν όψει της ανακοίνωσης των τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού φάνηκε να διεκδικεί και πάλι το μονοπώλιο της πολιτικής καλοσύνης, σημειώνοντας πως οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ «θα υπεραμύνονται της αλήθειας στη Βουλή», αφού τόνισε πως εν όψει των ανακοινώσεων-διορισμών ο ίδιος έχει καταβάλει «κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη» και αφού επικαλέστηκε τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που τον «εμπιστεύεται» και τον «ενθαρρύνει», απείλησε τους όποιους διαφωνούντες:

«Οποιος υπονομεύσει την ενότητα της ΚΟ και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος».

Η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη ήταν η ακόλουθη:

Και όλα αυτά έγιναν ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ακριβώς για το θέμα των τομεαρχών. Και ενώ κατά το ρεπορτάζ, ο κ. Κασσελάκης είχε εισπράξει κάποια «όχι» από βουλευτές της νέας εσωκομματικής αντιπολίτευσης, όταν τους ζητήθηκε να αναλάβουν θέσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...