469
Από την περιοδεία Κασσελάκη στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας τη Δευτέρα. Δεξιά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος | In Time News / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συγγενής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η πλημμυροπαθής που επισκέφθηκε ο Κασσελάκης στον Βόλο

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2023, 22:00
Από την περιοδεία Κασσελάκη στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας τη Δευτέρα. Δεξιά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος
|In Time News / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συγγενής βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η πλημμυροπαθής που επισκέφθηκε ο Κασσελάκης στον Βόλο

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2023, 22:00

Αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ένα από τα σπίτια στον Βόλο τα οποία επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, με το μαγνητοσκοπημένο στιγμιότυπο να «πρωταγωνιστεί» στις σχετικές καμπάνιες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα social media τη Δευτέρα, ανήκει σε συγγενή του βουλευτή του κόμματος Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η εν λόγω κατοικία βρίσκεται επί της οδού Καραμπατζάκη, σημείο στο οποίο οι κάτοικοι πράγματι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι δυο κακοκαιρίες, Daniel και Elias. Κατά την ίδια πηγή, ωστόσο, και αυτό είναι το σημείο που προκαλεί προβληματισμό, το σπίτι είναι το πατρικό της θείας του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Επισημαίνεται, δε, ότι η γυναίκα που υποδέχεται με… ενθουσιασμό τον κ. Κασσελάκη στο επίμαχο βίντεο, σαν να είναι η οικοδέσποινα του σπιτιού, είναι η Ελένη Μεϊκοπούλου, θεία του κ. Μεϊκόπουλου, αν και στη συγκεκριμένη κατοικία διαμένει η ηλικιωμένη μητέρα της.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του οποίο το όνομα ενεπλάκη στην υπόθεση, και ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό του κ. Κασσελάκη κατά την περιοδεία του στη Θεσσαλία, όπως φαίνεται και στο παρακάτω απόσπασμα, δήλωσε στην ιστοσελίδα πως το παραπάνω συμβάν δεν ήταν σκηνοθετημένο.

«Μπήκε σε δέκα σπίτια και έτυχε ένα απ’ αυτά να είναι το πατρικό της θείας μου. Ηθελε να του δείξει μέχρι που έφτασε η στάθμη του νερού και κατέστρεψε όλα τα έπιπλα. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν ήταν σκηνοθετημένη η επίσκεψη του Κασσελάκη στο πατρικό της θείας μου» σημείωσε συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

ΝΔ: «Χυδαίο και προσβλητικό το show του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

«Το να πολιτεύεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκλειστικά με show και φτηνή επικοινωνία είναι δικαίωμά του. Το να το κάνει αυτό απευθυνόμενος σε πολίτες που έχουν πληγεί από το πιο έντονο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, όμως, είναι προσβλητικό και χυδαίο» σχολίασε το βράδυ της Τρίτης το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Και προσέθεσε: «Σε κάθε περίπτωση, αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους».

Νωρίτερα, σε δήλωση με αφορμή τα συνεχή βίντεο του κ. Κασσελάκη από τις πληγείσες περιοχές είχε προβεί και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει να προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια και επικοινωνιακά show. Αφού πήγε στην Καρδίτσα, καλό θα ήταν να ρωτήσει και τους πολίτες, αν μετά τον Ιανό η πολιτεία βρέθηκε δίπλα τους, όπως το κάνει και σήμερα. Αν διέθετε λίγο περισσότερο χρόνο θα το μάθαινε», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης.

«Ο προκάτοχός του προσπαθούσε να κάνει πολιτική ανεβαίνοντας στα τρακτέρ, ο κ. Κασσελάκης με γαλότσες και φτυάρια», συμπλήρωσε.

Ωστόσο, «οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Εχουν ανάγκη από ουσιαστική στήριξη. Κι αυτό κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η Κυβέρνηση: σε μια εποχή αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, να προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...