534
Οταν δεν βρίσκεται σε κινηματογραφικό πλατό ο Ιντρις Ελμπα παίζει μουσική | Facebook / Idris Elba

Ιντρις Ελμπα: «Κάνω θεραπεία επειδή είμαι εργασιομανής»

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2023, 15:00
Οταν δεν βρίσκεται σε κινηματογραφικό πλατό ο Ιντρις Ελμπα παίζει μουσική
|Facebook / Idris Elba

Ιντρις Ελμπα: «Κάνω θεραπεία επειδή είμαι εργασιομανής»

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2023, 15:00

Ο Ιντρις Ελμπα αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο κάνει ψυχοθεραπεία επειδή είναι ο «απόλυτος εργασιομανής».

Ο άγγλος ηθοποιός και dj, γνωστός για τις ερμηνείες, μεταξύ άλλων του Στρίντζερ Μπελ στη σειρά του HBO «The Wire», του επιθεωρητή Τζον Λούθερ στη σειρά του BBC-1 «Luther» και του Νέλσον Μαντέλα στη βιογραφική ταινία «Μαντέλα: Ο Δρόμος προς την Ελευθερία» (2013), είπε ότι πρόσφατα συνειδητοποίησε πως είχε ανθυγιεινή σχέση με τη δουλειά, βρίσκοντας πιο χαλαρωτικό το να εργάζεται 10 ημέρες συνεχώς σε ένα κινηματογραφικό πλατό  από το να είναι στο σπίτι με την οικογένειά του, γράφει στους βρετανικούς The Times η Κόνστανς Κάμφνερ.

Ο Ελμπα είναι 51 ετών και έχει δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις: μια κόρη, την Ισάν, και έναν γιο, τον Ουίνστον. Το 2019 παντρεύτηκε για τρίτη φορά το μοντέλο από τον Καναδά Σαμπρίνα Ντάουρε. Είπε ακόμη ότι παρόλο που δεν επιθυμεί να μειώσει τον φόρτο εργασίας του, θα ήθελε να αλλάξει τις «ανθυγιεινές συνήθειες» που έχει αποκτήσει.

Ο Ελμπα δυσκολεύεται πολύ να κάτσει άπραγος στον καναπέ (Facebook/Idris Elba)

Μιλώντας στο podcast «Changes» της dj Ανι Μακμάνους, ο άγγλος σταρ αποκάλυψε: «Είμαι σε θεραπεία περίπου ένα, χρόνο τώρα. Είναι καλό. Στη θεραπεία μου, σκέφτηκα πολύ την αλλαγή, σχεδόν σε σημείο να αλλάξουν νευρωνικά μονοπάτια και να μετατοπιστούν«.

»Δεν είναι γιατί δεν μου αρέσει ο εαυτός μου ή κάτι τέτοιο, απλά επειδή έχω κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες που έχουν πραγματικά παγιωθεί». Είπε ακόμη ότι χρειάζεται «να χαλαρώνει και να κάθεται ακίνητος μερικές φορές», αλλά εργάζεται σε μια βιομηχανία που «ανταμείβει μαζικά» τους εργασιομανείς.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν θέλει να δουλεύει λιγότερο, ο Ελμπα απάντησε: «Να δουλεύω λιγότερο; Ελα τώρα…. Το θέμα είναι ότι τα πράγματα που με κάνουν να χαλαρώνω καταλήγουν να είναι δουλειά. Το στούντιο μου στο σπίτι μου, μου αρέσει να είμαι εδώ μέσα. Θα ανοίξω αυτόν εδώ τον φορητό υπολογιστή σε στυλ “Δεν ξέρω τι να κάνω σήμερα” και θα βγει το ένα ή το άλλο. Και είμαι ενθουσιασμένος από αυτό και επίσης πολύ χαλαρωμένος«.

Με την τρίτη σύζυγό του, μοντέλο από τον Καναδά, Σαμπρίνα Ντάουρε  (Facebook/Idris Elba)

»Θα μπορούσα να δουλεύω δέκα μέρες συνέχεια σε μια ταινία, σε υποβρύχιες σεκάνς κρατώντας την αναπνοή μου για έξι λεπτά, να επιστρέψω και να κάτσω [στο στούντιο μου] και [να νιώσω χαλαρωμένος], περισσότερο από ό,τι όταν κάθομαι στον καναπέ με την οικογένεια, κάτι που είναι κακό. Σωστά; Αυτό είναι το μέρος που πρέπει να ομαλοποιήσω· αυτό που με κάνει να χαλαρώνω, δεν μπορεί να είναι μόνο η δουλειά», είπε.

Eχοντας εμφανιστεί σε μια σειρά τηλεοπτικών σειρών τη δεκαετία του 1990, ο Ιντρις Ελμπα είχε μια καλή ευκαιρία στη σειρά «The Wire» (2002-2008), υποδυόμενος τον γκάνγκστερ Στρίνγκερ Μπελ. Κατόπιν πρωταγωνίστησε στην αμερικανική κωμική σειρά του NBC «The Office» (2005) και στη σειρά  του BBC «Luther». Είναι επίσης γνωστός για τον ρόλο του Χέιμνταλ στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Συχνές φήμες, εξάλλου, τον ήθελαν ως τον επόμενο Τζέιμς Μποντ· πρόσφατα, όμως, ο Ιντρις Ελμπα δήλωσε ότι οι αντιπαραθέσεις για την φυλετική αλλαγή του χαρακτήρα είχαν «κάνει το όλο θέμα αηδιαστικό και αποκρουστικό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...