340
Η Φασίνα με τον Μπερλουσκόνι λίγο πριν από τον θάνατό του | Getty Images

Μάρτα Φασίνα: Πού έχει εξαφανιστεί η τελευταία σύντροφος του Μπερλουσκόνι; 

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2023, 16:07
Η Φασίνα με τον Μπερλουσκόνι λίγο πριν από τον θάνατό του
|Getty Images

Μάρτα Φασίνα: Πού έχει εξαφανιστεί η τελευταία σύντροφος του Μπερλουσκόνι; 

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2023, 16:07

Η Μάρτα Φασίνα, η 33χρονη τελευταία σύντροφος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, παραμένει άφαντη τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του ιταλού μεγιστάνα, καθώς, όπως λέει η ίδια, θέλει να τον πενθήσει ιδιωτικά. Αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα αν η Φασίνα δεν ήταν και βουλευτής του κόμματος που ίδρυσε ο Μπερλουσκόνι…

Η Φασίνα, από τον περασμένο Ιούνιο, όταν ο Μπερλουσκόνι άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο στα 86 του, είναι κλεισμένη στη βίλα του μεγιστάνα, έξω από το Μιλάνο, και θρηνεί, παρέα με τα 100 εκατομμύρια ευρώ που της άφησε εκείνος στη διαθήκη του. Στο μεταξύ, στο Κοινοβούλιο την αναζητούν και τα άλλα μέλη του κόμματος Forza Italia έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους, ζητώντας της είτε να επιστρέψει στα πολιτικά της καθήκοντα είτε να παραιτηθεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times.  

Ακόμη και ο αδελφός του Μπερλουσκόνι, Πάολο, ο οποίος επίσης είναι μέλος του κόμματος, ξέσπασε τον περασμένο μήνα, δηλώνοντας: «Φτάνει, αρκετά δάκρυα». Λίγο νωρίτερα, η Φασίνα είχε στείλει ένα μήνυμα για να δικαιολογήσει την απουσία της από συνέδριο του κόμματος. Στο μήνυμα έγραφε απλώς «ο πόνος είναι ακόμη πολύ μεγάλος, μετά τον τραγικό θάνατο του ανθρώπου που αγαπούσα, αγαπώ και θα αγαπώ σε όλη την αιωνιότητα».  

Η σχέση της Φασίνα με τον Μπερλουσκόνι είχε «ταΐσει» επαρκώς τον κουτσομπολίστικο Τύπο και τις παραπολιτικές στήλες στην Ιταλία. Οι δυο τους είχαν κάνει μια παρωδία γάμου, καθώς τα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι τον είχαν πείσει να μην την παντρευτεί πραγματικά. Μετά το θάνατο του Μπερλουσκόνι, όμως, η Φασίνα αναμενόταν να πάρει ηγετικό ρόλο στο κόμμα, κάτι που η ίδια δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει. 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το ποτήρι ξεχείλισε, όταν η Φασίνα απουσίασε από ακόμη ένα συνέδριο του κόμματος, στέλνοντας και πάλι ένα μήνυμα στο οποίο έλεγε «αργά ή γρήγορα θα πιαστούμε και πάλι χέρι χέρι και θα είμαστε μαζί ως την αιωνιότητα». Προφανώς η «αιωνιότητα» είναι η αγαπημένη της λέξη, αλλά τα μέλη του Forza Italia καίγονται πιο πολύ για το τώρα. Οι φωνές που της ζητούν να «παραιτηθεί σεβόμενη τον θεσμό του κοινοβουλίου και τους ανθρώπους που την ψήφισαν», πληθαίνουν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...