342
Ο Ντόναλντ, η Μελάνια και ο Μπάρον Τραμπ τον Αύγουστο του 2020, πριν ο πρώτος να καθίσει επανειλημμένα στο εδώλιο του κατηγορουμένου | Chip Somodevilla/Getty Images

Γιατί επαναδιαπραγματεύεται το προγαμιαίο συμβόλαιό της η Μελάνια Τραμπ;

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2023, 18:00
Ο Ντόναλντ, η Μελάνια και ο Μπάρον Τραμπ τον Αύγουστο του 2020, πριν ο πρώτος να καθίσει επανειλημμένα στο εδώλιο του κατηγορουμένου
|Chip Somodevilla/Getty Images

Γιατί επαναδιαπραγματεύεται το προγαμιαίο συμβόλαιό της η Μελάνια Τραμπ;

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2023, 18:00

Η Μελάνια Τραμπ φέρεται να επαναδιαπραγματεύεται «αθόρυβα» το προγαμιαίο συμβόλαιό της με τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς αυτός αντιμετωπίζει μια σειρά από δίκες που θα μπορούσαν να βλάψουν τα οικονομικά του.

Η 53χρονη πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, επεξεργάζεται, σύμφωνα με την Telegraph, τους όρους για περισσότερο από έναν χρόνο σε μια προσπάθεια να θέσει τον 17χρονο γιο της Μπάρον, σε σταθερή οικονομική βάση όπως υποστηρίζει η New York Post, η κορυφαία ταμπλόιντ της Νέας Υόρκης.

«Ο Τραμπ παραμένει πολύ πλούσιος, αλλά με αυξανόμενa δικαστικά έξοδα και κατηγορητήρια», ανέφεραν εμπιστευτικοί παράγοντες στη New York Post, προσθέτοντας ότι το επαναδιαπραγματευμένο προγαμιαίο συμβόλαιο θα «παρέχει ένα πιο σταθερό μέλλον» για το πρώην μοντέλο και τον Μπάρον σε περίπτωση που το ζευγάρι χωρίσει.

«Δεν είναι ότι απείλησε να τον εγκαταλείψει», επέμειναν.

Ο Τραμπ, αντιμετωπίζει αυξανόμενα δικαστικά έξοδα και μια σειρά από δυνητικά δαπανηρές πληρωμές, καθώς και 91 ποινικές κατηγορίες σε τέσσερα κατηγορητήρια.

Η δίκη του πρώην προέδρου για αστική απάτη ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων πρόκειται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, λίγες ημέρες αφότου δικαστής έκρινε ότι ο Τραμπ είχε επανειλημμένα υπερβάλει στα περιουσιακά του στοιχεία και στην καθαρή τους αξία κατά 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Εχει επίσης διαταχθεί να καταβάλει αποζημίωση 5 εκατομμυρίων δολαρίων για τη δυσφήμιση της Τζιν Κάρολ.

Ο Τραμπ δήλωσε αθώος στην υπόθεση απάτης και ασκεί έφεση κατά της απόφασης για την Κάρολ.

«Τον τελευταίο χρόνο, η Μελάνια και η ομάδα της διαπραγματεύονται αθόρυβα ένα νέο “μετα-γαμιαίο” συμβόλαιο μεταξύ της ίδιας και του Ντόναλντ Τραμπ» ανέφερε η πηγή.

Θεωρείται ότι είναι τουλάχιστον η τρίτη φορά που η Μελάνια επαναδιαπραγματεύεται τους όρους του προγαμιαίου τους συμβολαίου. Η νέα συμφωνία φέρεται να της παρέχει περισσότερα χρήματα και περιουσιακά στοιχεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η κυρία Τραμπ δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τον σύζυγό της, «την απασχολεί περισσότερο η διατήρηση και αύξηση ενός σημαντικού καταπιστεύματος για τον γιο τους, τον Μπάρον».

Ενά άλλο πρόσωπο κοντά στην Μελάνια είπε ότι ήθελε οι όροι «να της παρέχουν περισσότερα χρήματα, αλλά και… ένα συγκεκριμένο ποσό τουλάχιστον που υποτίθεται ότι πρέπει να λάβει ο Μπάρον».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...