249
Η Σάνα Μαρίν τον Μάιο στην απονομή του Helmut Schmidt Future Prize στο Μόναχο | Christian Charisius/picture alliance via Getty Images

Σάνα Μαρίν: Από πρωθυπουργός της Φινλανδίας στο… Χόλιγουντ;

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2023, 16:04
Η Σάνα Μαρίν τον Μάιο στην απονομή του Helmut Schmidt Future Prize στο Μόναχο
|Christian Charisius/picture alliance via Getty Images

Σάνα Μαρίν: Από πρωθυπουργός της Φινλανδίας στο… Χόλιγουντ;

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2023, 16:04

Μια ενδιαφέρουσα στροφή στην καριέρα της αναμένεται να έχει η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία διαχείρισης ψυχαγωγίας και ταλέντων Range Media Partners.

Η Μαρίν πρόκειται να διερευνήσει ευκαιρίες στα μέσα ενημέρωσης και την ψυχαγωγία, συμπεριλαμβανομένων της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, του ήχου και της συνεργασίας με εμπορικά σήματα, ανέφερε την Τετάρτη το Variety.

Οπως μεταφέρει ρεπορτάζ του Politico, η  Range Media Partners – στους πελάτες της οποίας περιλαμβάνονται αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο Τομ Χάρντι και η Κίρα Νάιτλι – αναφέρει ότι συνεργάζεται με μια «ομάδα καταξιωμένων ηγετών της βιομηχανίας για να παρέχει σε καλλιτέχνες που παίζουν και ηχογραφούν, σκηνοθέτες, συγγραφείς, επαγγελματίες αθλητές και άλλους στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας υπηρεσίες διαχείρισης και εκπροσώπησης υψηλής ποιότητας».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Μαρίν εντάχθηκε επίσης στο Ινστιτούτο Τόνι Μπλερ ως στρατηγική σύμβουλος. Σε αυτόν τον ρόλο, θα συμβουλεύει πολιτικούς σχετικά με τα μεταρρυθμιστικά τους προγράμματα.

Η Μαρίν, η οποία έγινε η νεότερη πρωθυπουργός της Φινλανδίας σε ηλικία 34 ετών το 2019, παραιτήθηκε τον Απρίλιο μετά την ήττα της στις εθνικές εκλογές. Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της ήρθε τρίτο, πίσω από το κεντροδεξιό Κόμμα Εθνικού Συνασπισμού και το αντιμεταναστευτικό Κόμμα των Φινλανδών.

Κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας της, η Μαρίν αντιμετώπισε κάποια στιγμή έλεγχο για τα έξοδα του πρωινού της και στη συνέχεια, τον Αύγουστο του 2022, πέρασε από τεστ ναρκωτικών μετά τη διαρροή στα μέσα ενημέρωσης ενός βίντεο που τη δείχνει να χορεύει πληθωρικά σε μια νυχτερινή έξοδο με φίλους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...