489
O Κασσελάκης έβαλε στο στόχαστρο τη Δόμνα Μιχαηλίδου επειδή η τελευταία... τόλμησε να πάει σε χώρο ευθύνης της | SOOC/CreativeProtagon

Τραμπισμός; O Κασσελάκης απειλεί τη Δόμνα Μιχαηλίδου, την υφυπουργό Παιδείας, να μην πηγαίνει σε σχολεία!

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2023, 12:20
O Κασσελάκης έβαλε στο στόχαστρο τη Δόμνα Μιχαηλίδου επειδή η τελευταία... τόλμησε να πάει σε χώρο ευθύνης της
|SOOC/CreativeProtagon

Τραμπισμός; O Κασσελάκης απειλεί τη Δόμνα Μιχαηλίδου, την υφυπουργό Παιδείας, να μην πηγαίνει σε σχολεία!

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2023, 12:20

Φαίνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αντιλαμβάνεται τις δομές του ελληνικού κράτους ως προσωπικό του χώρο άσκησης πολιτικής, αν όχι επικοινωνιακό του τσιφλίκι. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να ζητήσει και τα… ρέστα από την υφυπουργό Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου, επειδή η τελευταία… τόλμησε να τον συνοδεύσει σε επίσκεψή του σε σχολείο ΑμεΑ, σε χώρο δηλαδή της αρμοδιότητάς της!

Ως γνωστόν, ο κ. Κασσελάκης επισκέφτηκε την Τετάρτη το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας και έκανε εκεί διάφορα: μίλησε με εκπαιδευτικούς, έκανε ακροβατικά, είπε ότι θα μπορούσε ο ίδιος να πληρώσει για την προμήθεια κλιματιστικών και φυσικά όλα αυτά τα ανήρτησε στα social media.

Μόνο που από την παρουσία του στο ΕΕΕΕΚ αφαίρεσε τις εικόνες και τα πλάνα που τον έδειχναν μαζί με την υφυπουργό Παιδείας, η οποία τον είχε υποδεχτεί στο σχολείο!

Καθώς αυτή του η επικοινωνιακή απρέπεια του αμερικανοτραφούς επιχειρηματία-πολιτικού θύμιζε λίγο τον Ιωσήφ Στάλιν που αφαιρούσε από τις εικόνες όσους δεν ήθελε, και προκάλεσε εύλογες αντιδράσεις –και στα αγαπημένα του μέσα κοινωνικής δικτύωσης– ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιχείρησε την Πέμπτη να περάσει στην αντεπίθεση, ισχυριζόμενος, σε ανάρτησή του στο Facebook, ότι η κυρία Μιχαηλίδου «εμφανίστηκε απρόσκλητη»!

Απίστευτα πράγματα: «Απρόσκλητη» η υφυπουργός Παιδείας, σε χώρο που κατά τα άλλα αποτελεί χώρο εργασίας και ευθύνης της!

Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί ο κ. Κασσελάκης: Απείλησε την κυρία Μιχαηλίδου: «Στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική»! Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας, δηλαδή, προειδοποίησε την υφυπουργό Παιδείας της χώρας –την υφυπουργό Παιδείας!– στο μέλλον να μην εμφανίζεται σε σχολεία, αν θέλει να τα επισκεφτεί ο ίδιος!

Σε μια περίεργη δε λογική, ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε ότι «το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο». Αδιαμεσολάβητη όντως, αλλά με τον ίδιο να τους μαγνητοσκοπεί και να τους βγάζει στα social media.

Δόμνα Μιχαηλίδου: «“Απρόσκλητη” η αρμόδια υφυπουργός;»

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Αρα; “Απρόσκλητη” η αρμόδια υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ», ήρθε η απάντηση της κυρίας Μιχαηλίδου.

«Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ηταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για ‘μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Εναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα», προσέθεσε η ίδια στη δική της ανάρτηση, και ζήτησε να μάθει:

«Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ;».

«Εμείς πάντως στο υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση», κατέληξε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...