428
Στα αριστερά η Σερ με τον γιο της στα Μουσικά Βραβεία Billboard το 2002 και δεξιά η αμερικανίδα τραγουδίστρια το 1978 | Lester Cohen/WireImage & Harry Langdon/Getty Images

H Cher κατηγορείται ότι προσέλαβε ανθρώπους για να απαγάγουν τον γιο της

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2023, 20:40
Στα αριστερά η Σερ με τον γιο της στα Μουσικά Βραβεία Billboard το 2002 και δεξιά η αμερικανίδα τραγουδίστρια το 1978
| Lester Cohen/WireImage & Harry Langdon/Getty Images

H Cher κατηγορείται ότι προσέλαβε ανθρώπους για να απαγάγουν τον γιο της

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2023, 20:40

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Cher προσέλαβε τέσσερις ανθρώπους προκειμένου να απαγάγουν τον γιο της, Ελάιτζα Μπλου Ολμαν, από ένα ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, όπου ο ίδιος και η σύζυγός του προσπαθούσαν να σώσουν τον γάμο τους. Αυτό αποκαλύπτουν έγγραφα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για το διαζύγιο του Ολμαν.

Ο Ολμαν, το μικρότερο παιδί της Cher, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του, Μαριάντζελα Κινγκ, το Νοέμβριο του 2021. Στις 18 Νοεμβρίου του 2022 και όσο οι διαδικασίες του διαζυγίου συνεχίζονταν, το ζευγάρι πήγε σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, όπως είπε η Κινγκ στο δικαστήριο. Εκεί, πέρασαν 12 ημέρες μόνοι τους, προσπαθώντας να σώσουν τον γάμο τους. «Εάν είχαμε τον χρόνο, πιστεύω ότι θα τα καταφέρναμε», προσέθεσε.

Ομως, «αφού περάσαμε αυτές τις 12 μέρες μόνοι μας στη Νέα Υόρκη, στις 30 Νοεμβρίου 2022, τη νύχτα της επετείου του γάμου μας, τέσσερις άνδρες μπήκαν στο δωμάτιό μας και τον άρπαξαν», είπε. «Ενας από τους άνδρες αυτούς μού είπε ότι τους είχε προσλάβει η μητέρα του (Ολμαν)».

Η Κινγκ είπε στο δικαστήριο ότι αυτήν την εποχή δεν ξέρει αν ο άντρας της είναι καλά, ούτε και πού βρίσκεται, σύμφωνα με τους Times.

Ο 47χρονος Ολμαν είναι γιος της Cher με τον Γκρεγκ Ολμαν, έναν μουσικό από το Τενεσί, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον Ιούνιο του 1975 και χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα. Ο Ελάιτζα συνόδευε από παιδί τη μητέρα του στις περιοδείες της και έπαιζε κιθάρα στο συγκρότημά της από την ηλικία των 13 ετών.

Εγινε και ο ίδιος μουσικός και παντρεύτηκε την Κινγκ το 2014. Η μητέρα του δεν πήγε στον γάμο, ενώ ο ίδιος έδωσε την ίδια χρονιά μια συνέντευξη στο Entertainment Tonight, στην οποία παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών από τα 11 του χρόνια. Εθίστηκε στην ηρωίνη, αλλά μετά ζήτησε βοήθεια και παραμένει «καθαρός» έκτοτε.

Η Κινγκ είπε ότι τον Αύγουστο του 2022 ο σύζυγός της μεταφέρθηκε σε κάποια κλινική και η Cher της ζήτησε να φύγει από το σπίτι. Η Κινγκ πίστευε ότι θα λάμβανε σύντομα κάποια χρηματική βοήθεια για να βρει νέο σπίτι. Ομως, είπε στο δικαστήριο, τους τελευταίους 10 μήνες έχει πάρει μόνο τα μισά από τα 50.000 δολάρια που της χρωστάει ο Ολμαν. «Δεν μου επέτρεψαν να πάρω τα πράγματά μου από το σπίτι, αλλά ούτε και να καταγράψω τα έργα τέχνης και τις αντίκες που μου ανήκαν», είπε. Συμπλήρωσε ότι τελικά αναγκάστηκε να φύγει από τις ΗΠΑ και να επιστρέψει στη Βρετανία, από όπου κατάγεται, για να μείνει με συγγενείς της.

Η Cher δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...