191
Η Σοφία Λόρεν το 2019 | REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Χειρουργείο για τη Σοφία Λόρεν, μετά από πτώση στο σπίτι της στην Ελβετία

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2023, 17:52
Η Σοφία Λόρεν το 2019
|REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Χειρουργείο για τη Σοφία Λόρεν, μετά από πτώση στο σπίτι της στην Ελβετία

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2023, 17:52

Η μυθική Σοφία Λόρεν, που  έχει «σαρώσει» το Χόλυγουντ όπως λίγοι αστέρες, υποβλήθηκε, στα 89 της πλέον, σε χειρουργική επέμβαση μετά από κάταγμα του ισχίου και του μηριαίου οστού της σε πτώση.

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνίστησε δίπλα σε ονόματα όπως ο Γκρέγκορι Πεκ, ο Μάρλον Μπράντο και ο Πολ Νιούμαν κατά την ακμή της, έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού της στην Ελβετία την Κυριακή, λίγες ημέρες αφότου έκλεισε τα 89 της χρόνια.

Υπέστη κατάγματα στο ισχίο και το μηριαίο οστό, τα οποία χρειάστηκαν επείγουσα χειρουργική επέμβαση, όπως μεταφέρει δημοσίευμα της Telegraph.

Η Λόρεν αναμένεται να αναρρώσει από το ατύχημα, αλλά θα πρέπει να περάσει μια περίοδο αποκατάστασης και ανάρρωσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αλυσίδας εστιατορίων στην Ιταλία που φέρουν το όνομά της, η επέμβαση ήταν επιτυχής. Η ίδια επρόκειτο να επισκεφθεί ένα από τα καταστήματα, στο Μπάρι της Απουλίας, αυτή την εβδομάδα.

«Θα πρέπει να ακολουθήσει μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης, ακολουθούμενη από μια πορεία αποκατάστασης. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και θα επιστρέψει πολύ σύντομα κοντά μας», ανέφερε η ανακοίνωση στο Instagram. «Ολη η ομάδα του “Sophia Loren Restaurants” θα ήθελε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να της ευχηθεί πολύ γρήγορη ανάρρωση».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...