647
|

Η εκπαίδευση που οδηγεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη νέα ψηφιακή εποχή

Avatar Advertorial 25 Σεπτεμβρίου 2023, 13:30

Η εκπαίδευση που οδηγεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη νέα ψηφιακή εποχή

Avatar Advertorial 25 Σεπτεμβρίου 2023, 13:30

Το COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – Certification Program επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, ανανεωμένο με νέα μαθήματα και νέα δομή μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου, τον οποίο παρακολούθησαν πάνω από 1.500 επαγγελματίες από διάφορους κλάδους και πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  κάνουν τώρα την εγγραφή τους εδώ, καθώς και να μάθουν περισσότερα  για τα μαθήματα του Προγράμματος εδώ.

Ο Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing, CRM & ChanneL Management  Ομίλου ΟΤΕ, κ. Θάνος Φαλάγγας, δήλωσε σχετικά: «Η μεγάλη συμμετοχή στον πρώτο  κύκλο του COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – Certification Program επιβεβαίωσε την ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να αποκτήσουν εξειδίκευση στις ψηφιακές δεξιότητες. Παραμένοντας σταθερά στο πλευρό τους, επανερχόμαστε με νέο κύκλο μαθημάτων, στοχεύοντας στην ανάπτυξη και ψηφιακή κατάρτιση ακόμη περισσότερων επαγγελματιών της χώρας μας, και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Από το 2017 έως και σήμερα, μέσα από την πρωτοβουλία GROW YOUR BUSINESS, έχουμε βοηθήσει χιλιάδες επιχειρήσεις να μεταβούν στη νέα ψηφιακή εποχή και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις μιας «πράσινης», βιώσιμης ανάπτυξης. Και συνεχίζουμε. Γιατί στην COSMOTE, πιστεύουμε σε έναν καλύτερο κόσμο με τη δύναμη της τεχνολογίας.»

Tο GROW YOUR BUSINESS – Certification Program έχει σχεδιαστεί από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την COSMOTE και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν πιστοποιητικό κατάρτισης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εργαζομένους και ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν τις ψηφιακές τους ικανότητες και να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Αποτελείται από 10 θεματικές ενότητες, οι οποίες αθροίζουν συνολικά σε 109 ώρες διδασκαλίας από έγκριτους καθηγητές πανεπιστημίου και επικεντρώνονται σε ψηφιακές δεξιότητες σε διάφορους τομείς λειτουργίας των επιχειρήσεων. Οι θεματικές ενότητες καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος δεξιοτήτων όπως Digital Skills, Ανάπτυξη eCommerce Plan, Logistics, Pricing & ERP, Σχεδιασμός Digital Marketing Plan, Usability & Content Marketing, IoT & ΑΙ, κ.ά., ενώ φέτος προστέθηκε και ενότητα για τη σημασία των κριτηρίων ESG στην αξιολόγηση των επιδόσεων μιας επιχείρησης. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά online, ώστε να είναι προσβάσιμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Η πρώτη ενότητα του προγράμματος ξεκινάει στις 16 Οκτωβρίου, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τον Απρίλιο του 2024 με την τελευταία θεματική ενότητα. Όλα τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά online και είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

«Ο πρώτος κύκλος του COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – Certification Program στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Όπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι οι συμμετέχοντες του προγράμματος, μέσα από τις 100 ώρες που παρακολούθησαν έμαθαν πρακτικά εργαλεία τα οποία τους βοηθούν στην επόμενη ημέρα της επιχείρησης τους. Ως  Εργαστήριο ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε την εξαιρετική συνεργασία με την COSMOTE», υπογραμμίζει σχετικά ο καθηγητής του ΟΠΑ και Διευθυντής Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν, ELTRUN, κ. Γιάννης Μούρτος.

Η επιτυχημένη πορεία της πρωτοβουλίας COSMOTE GROW YOUR BUSINESS

Η COSMOTE στέκεται δίπλα στην κοινωνία και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σχεδιάζοντας προϊόντα, λύσεις αλλά και δράσεις που θα τις βοηθήσουν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να αναπτυχθούν. Στις δράσεις ψηφιακής συμπερίληψης που υλοποιεί εντάσσεται και η πρωτοβουλία COSMOTE GROW YOUR BUSINESS.

Από το 2017 που ξεκίνησε, η πρωτοβουλία COSMOTE GROW YOUR BUSINESS έχει γίνει πολύ δηµοφιλής εντός της επιχειρηµατικής κοινότητας, προσελκύοντας χιλιάδες συµµετέχοντες διαφόρων επιχειρηµατικών κλάδων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι λαµβάνουν µέρος σε ηµερίδες και εργαστήρια.

Mέχρι το 2022, πάνω από 75.000 επιχειρήσεις και εργαζόµενοι ωφελήθηκαν από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αναπτύσσοντας καινούριες δεξιότητες στη χρήση ψηφιακών εργαλείων και τεχνολογιών.

Στον αγώνα για την ανάπτυξη και την καινοτομία, η πρωτοβουλία COSMOTE GROW YOUR BUSINESS αποτελεί τον αξιόπιστο σύμμαχο κάθε επιχείρησης που επιθυμεί να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της νέας ψηφιακής κοινωνίας. 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...