290
Λευκά πουκάμισα η ενδυματολογική επιλογή για τον πρώην και τον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ | INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Οι χαρές δεν είναι περίσσιες»: Τσίπρας και Κασσελάκης, πρώην και νυν, μαζί στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2023, 12:38
Λευκά πουκάμισα η ενδυματολογική επιλογή για τον πρώην και τον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
|INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Οι χαρές δεν είναι περίσσιες»: Τσίπρας και Κασσελάκης, πρώην και νυν, μαζί στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2023, 12:38

Τον διάδοχο του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, υποδέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στο γραφείο του στη Βουλή, ο απελθών πρόεδρος, Αλέξης Τσίπρας.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εξελέγη με 56,04% έναντι της Εφης Αχτσιόγλου, έφτασε στη Βουλή συνοδευόμενος από τον έμπιστό του βουλευτή Επικρατείας Ευάγγελο Αποστολάκη και από τον προερχόμενο από τους ΑΝΕΛ βουλευτή Λάρισας, Βασίλη Κόκκαλη.

«Οι χαρές δεν είναι περίσσιες στην πολιτική και οι δυσκολίες συνεχόμενες», ήταν η φράση με την οποία καλωσόρισε ο κ. Τσίπρας τον διάδοχό του στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η κουβέντα στη συνέχεια έπιασε λίγο από ΝΒΑ και μπέιζμπολ, για να φτάσει στο ζητούμενο της ενότητας στην επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία Κασσελάκη.

Ακολουθεί ολόκληρος ο διάλογος:

Τσίπρας: Θερμά συγχαρητήρια και από κοντά, εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Ετσι λέμε εμείς εδώ. Πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, να ξέρεις  όποιος μπαίνει στην πολιτική, οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι πολλές. Μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που  υπάρχει. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Με ενότητα και συντροφικότητα κρατάω μια φράση που είπες στους συντρόφους: Ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως το NBA.

Κασσελάκης: Μάλλον βλέπεις περισσότερο NBA από εμένα.

Τσίπρας: Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω μπέιζμπολ.

Κασσελάκης: Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα. Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος.

Τσίπρας: Ετσι. 

Προτού μπει στον περίβολο της Βουλής ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε στον δρόμο ένα ζευγάρι Αμερικανών. Σύμπτωση: ο άνδρας είχε φοιτήσει στο ίδιο πανεπιστήμιο με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...