409
Ο Αλέξης Χαρίτσης επέλεξε να εγκαταλείψει τον μειλίχιο λόγο για να σηκώσει τους τόνους | IntimeNews

Χαρίτσης κατά Κασσελάκη: «Δείχνει παντελή άγνοια και ελαφρότητα»

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2023, 17:36
Ο Αλέξης Χαρίτσης επέλεξε να εγκαταλείψει τον μειλίχιο λόγο για να σηκώσει τους τόνους
|IntimeNews

Χαρίτσης κατά Κασσελάκη: «Δείχνει παντελή άγνοια και ελαφρότητα»

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2023, 17:36

Δύο ημέρες πριν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσουν για τον νέο πρόεδρο του κόμματος, το κλίμα στην αξιωματική αντιπολίτευση δείχνει πιο πολεμικό από ποτέ.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Αλέξης Χαρίτσης, εκ των στενών συνεργατών της Έφης Αχτσιόγλου, εμφανίστηκες στο MEGA και μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο συνήθως μειλίχιος βουλευτής και πρώην υπουργός έστρεψε τα πυρά του εναντίον του αντιπάλου της κυρίας Αχτσιόγλου κατηγορώντας τον για «ελαφρότητα» και «παντελή άγνοια για πολύ κρίσιμα ζητήματα».

«Δεν έχω δει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη… Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά… αυτό που είπε χθες ο κ. Κασσελάκης δεν ήταν ένα απλό γλωσσικό ολίσθημα. Φανερώνει παντελή άγνοια για πολύ κρίσιμα και ευαίσθητα ζητήματα και κάτι περισσότερο, φανερώνει και μια ελαφρότητα στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει την πολιτική» σημείωσε ο κ. Χαρίτσης.

Αφού μίλησε για την κρισιμότητα της εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής, σημείωσε ότι «η πολιτική είναι πολύ σοβαρό πράγμα που επηρεάζει την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και θα πρέπει να την προσεγγίζουμε με σοβαρότητα».

«Ο κ. Κασσελάκης μπορεί και πρέπει να είναι χρήσιμος στην συλλογική προσπάθεια… όχι όμως από την θέση του προέδρου του κόμματος» πρόσθεσε.

Η αιχμηρή ανάρτηση Σταθάκη

«Ο Κασσελάκης είναι ο πρώτος έλληνας πολιτικός, εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, ανεξαρτήτως κόμματος, που δεν ξέρει ότι τα Κατεχόμενα είναι ‘ψευδοκράτος’, ο πιο διαδεδομένος πολιτικός όρος ever».

Με αυτή το αιχμηρό σχόλιο αναφέρεται ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, σε ανάρτησή του, στον κ. Κασσελάκη για τον χαρακτηρισμό «κρατίδιο» που χρησιμοποίησε για το ψευδοκράτος της Κύπρου.

Την ανάρτηση αυτή κοινοποίησε και ο κ. Χαρίτσης.

Ακολουθεί η ανάρτηση (διατηρείται η γραφή):

«Ο Κασσελάκης είναι ο πρώτος έλληνας πολιτικός, εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, ανεξαρτήτως κόμματος, που δεν ξερει ότι τα Κατεχόμενα είναι «ψευδοκράτος», ο πιο διαδεδομένος πολιτικός όρος ever. Η Κύπρος είναι ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, μέλος της ΕΕ. Ο ίδιος είπε οτι το ξέρει, αλλα δεν ξέρει καλά ελληνικά.

Θα τον πίστευα, αλλά με τη μουσουλμανικη μειονότητα επίσης δεν τα πήγε καλά, και στα ελληνικα και στα πολιτικά. Εμφανώς αγνοεί τη Συνθήκη της Λωζάνης. Φαντάζομαι τι θα συνέβαινε να χρειαζόταν να εξηγήσει τα ελληνοτουρκικά!!!!!!

Ο υποψηφιος Πρόεδρος του Συριζα καλά κάνει και κρύβεται απο την τηλεόραση εδώ και 15 ημέρες και δεν δίνει συνεντεύξεις ή αρνείται τα debate. Θα είχαμε εντυπωσιαστεί από την άγνοια, όχι των ελληνικών, αλλά των μεγάλων θεμάτων της οικονομίας και της Πολιτικής (βλ. Αποκαλυπτική η συνέντευξη με Χαρίτο στο Κόντρα).

Η Πολιτική είναι πολυ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ γιατι αφορά τος ζωές των ανθρώπων, εκατομμυριων ανθρώπων. Ας σοβαρευτούμε!!!!!!!!»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...