606
| Creative Protagon

Οι πρωτεΐνες του Κασσελάκη και η αναιμία της ελληνικής τηλεόρασης

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2023, 16:39
|Creative Protagon

Οι πρωτεΐνες του Κασσελάκη και η αναιμία της ελληνικής τηλεόρασης

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2023, 16:39

H Πέμπτη ξημέρωσε και το πανελλήνιο, το οποίο στο μεταξύ είχε περάσει μια νύχτα σχετικής αγωνίας, έμαθε πως ο Στέφανος Κασσελάκης «επισκέφτηκε με τον Τάιλερ και τον σκύλο τους το πατρικό της μητέρας του» –της μητέρας του Στέφανου, όχι του Τάιλερ, ούτε του σκύλου τους. Το έμαθε από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος βέβαια πριν δύο ημέρες είχε βγάλει στον αέρα τη γιαγιά του κ. Κασσελάκη να λέει ότι ψήφισε ΝΔ, αλλά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν ακριβώς γιαγιά του κ. Κασσελάκη – τέλος πάντων δουλίτσα και ratings να υπάρχουν.

Διότι δεν είναι μόνο η ελαφριά εκπομπή του κ. Λιάγκα, ή το σόου της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, από το οποίο ενημερώθηκε η χώρα για τα τετραγωνικά της βίλας στην Εκάλη όπου μεγάλωσε ο μικρός Στέφανος.

Και στους «Αταίριαστους», τη θεωρητικά σοβαρή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, έδειξαν πώς ο κ. Κασσελάκης πήγε και επέστρεψε, μαζί με τον Τάιλερ φυσικά, από το γυμναστήριο. Και ενημέρωσαν έπειτα τους τηλεθεατές ότι ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έφαγε ομελέτα fitness με κατσικίσιο τυρί και πρωτεϊνικά boosters. Η γυμναστική του κ. Κασσελάκη απασχόλησε φυσικά και το κεντρικό δελτίο του Mega, στο οποίο νωρίτερα είχαν ασχοληθεί και με το ησυχαστήριό του στις Σπέτσες. Σε ένα άλλο κανάλι, τι σημασία έχει ποιο, μάθαμε και πώς πίνει τον καφέ του. Για το σκυλάκι του, τη Farlie, δεν χρειάζεται καν να το συζητάμε –έπαιξε παντού, αφού άλλωστε, ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης την σύστησε στο κοινό και στους ψηφοφόρους του μέσω μιας ανάρτησης στα social media.

Τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης έχουν παραδοθεί με χαρακτηριστική ευκολία στη γοητεία ή και στην αβάσταχτη ελαφρότητα του 35χρονου επιχειρηματία-πολιτικού, συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στο πολιτικό hype γύρω από το πρόσωπό του. Δεν είναι εντελώς ανεξήγητο το φαινόμενο. Εδώ και δεκαετίες ασχολούνται καθημερινά και γεμίζουν τις εκπομπές τους με τα πάσης φύσεως νούμερα που βγαίνουν από τα ριάλιτι σόου, τα κανάλια ζουν από την αναζήτηση, την ανάδειξη και την ανακύκλωση νέων, εφήμερων και μη, προσώπων – με έναν τύπο που παρουσιάζεται ως ο εν αναμονή αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα ασχοληθούν, που τους χαρίζει και άφθονο περιεχόμενο;

Ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, βέβαια, δηλώνει ότι δεν θέλει πια να τον ακολουθούν και τόσο πολύ οι κάμερες, αλλά το παιχνίδι της αχαλίνωτης δημοσιότητας εξακολουθεί να το παίζει με συνέπεια μπαίνοντας, μέσω της τηλεόρασης, στα σπίτια ενός κοινού που δίνει αναγνωρισιμότητα, άρα και ψήφους.

Πρωί Πέμπτης και στην εκπομπή του κ. Λιάγκα ο ίδιος περιέγραψε με χαρά πώς πήγε με τον Τάιλερ και τη Farlie στο πατρικό της μητέρας του στη Ριτσώνα: «Ήθελα να δουν το πώς και πού μεγάλωσε η μητέρα μου, δηλαδή το σπίτι του παππού μου. Ο παππούς μου δούλεψε όλα τα χρόνια στη ΔΕΗ και για εμένα ήταν συγκινητικό. Δεν είχα πάει στο κτήμα 20 χρόνια, θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια», είπε.

Μην ψάχνετε βέβαια για τις πολιτικές θέσεις του κ. Κασσελάκη. Αυτές δεν υπάρχουν ή και αν υπάρχουν αυτοαναιρούνται με συνοπτικές διαδικασίες όπως το είπα-ξείπα με την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας. Αλλωστε σημασία έχει το φαίνεσθαι, η εικόνα κι ας είναι ασπόνδυλη πολιτικά, άλλωστε ο παππούς του δούλεψε στη ΔΕΗ, ιδού η ταύτιση με τον μέσο Ελληνα και τη μέση Ελληνίδα, τι πιο ελληνικό από το όνειρο μιας θεσούλας σε ΔΕΚΟ;

Οπως το είπε και ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χάρης Μαμουλάκης από το Ηράκλειο, ο οποίος δικαιολογώντας πώς από τη στήριξη του Ευκλείδη Τσακαλώτου κατέληξε να δηλώνει υποστηρικτής του κ. Κασσελάκη, έκρινε πως «ο κ. Κασσελάκης διαθέτει ένα εξαιρετικό χάρισμα που ήταν δομικό έλλειμμα για τον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια και έρχεται να υπερκαλύψει μια πολύ μεγάλη ανάγκη του κόμματος».

Μήπως λοιπόν αυτό έφταιγε για τις ήττες του ΣΥΡΙΖΑ; Οτι τους είχαν τελειώσει τα protein boosters;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...