192
|

Τράπεζα Πειραιώς: Ολες οι αγορές με δόσεις ακόμη και με χρεωστική κάρτα

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2023, 15:08

Τράπεζα Πειραιώς: Ολες οι αγορές με δόσεις ακόμη και με χρεωστική κάρτα

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2023, 15:08

Τη δυνατότητα μετατροπής σε δόσεις, αγορών που έχουν πραγματοποιήσει με τη χρεωστική τους κάρτα, σε όλες τις κατηγορίες επιχειρήσεων, παρέχει η Τράπεζα Πειραιώς στους πελάτες της.

Η πρωτοβουλία αυτή διευκολύνει όλους όσοι έχουν καταθετικό λογαριασμό να πληρώσουν μέχρι και έξι άτοκες δόσεις και όχι εφάπαξ ολόκληρο το ποσό για οποιαδήποτε αγορά τους, έρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω της winbank (web banking & του νέου mobile app) και επιτρέπει στους κατόχους χρεωστικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς να πληρώνουν έως και σε έξι άτοκες δόσεις τις αγορές, από 50 ευρώ και άνω, που έχουν πραγματοποιήσει εντός των τελευταίων 30 ημερών, διευκολύνοντας τους έτσι να διατηρούν τη ρευστότητα τους αλλά ενδεχομένως να προχωρήσουν και σε άλλες αναγκαίες γι΄αυτούς αγορές.

Οπως ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς, η «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις» με χρεωστική κάρτα, αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση πληρωμής σε πελάτες που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν με τη δυνατότητα δόσεων για αγορές μικρής αξίας που πραγματοποιούν με την χρεωστική τους κάρτα, εξασφαλίζοντας ρευστότητα και ευελιξία αποπληρωμής, σε μεταγενέστερο από την αγορά χρόνο.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα βήματα που πρέπει να γίνουν για τη «Μετατροπή Συναλλαγών σε Δόσεις» με χρεωστική κάρτα στο www.piraeusbank.gr

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...