185
| SOOC

Σκέρτσος για Κασσελάκη: Οψη Μητσοτάκη, ψυχή Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2023, 12:04
|SOOC

Σκέρτσος για Κασσελάκη: Οψη Μητσοτάκη, ψυχή Πολάκη

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2023, 12:04

Για τις εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ, με το σαφές προβάδισμα που κατάφερε να εξασφαλίσει στις εσωκομματικές εκλογές ο υποψήφιος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης έναντι του  μέχρι πρότινος φαβορι για τη διαδοχή Τσιπρα, Εφης Αχτσιόγλου, ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1  ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος, ο οποίος και επεφύλαξε ένα δίχως άλλο δηκτικό σχόλιο για το πρόσωπο που μέσα σε λίγες εβδομάδες  προσγειώθηκε ως άλλος αλεξιπτωτιστής στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πλέον προβάλλει ως επόμενος αρχηγός του.

«Δεν θέλω να σχολιάσω πρόσωπα που έχουν μεγάλη διαδρομή και δεν γνωρίζουμε από πού έρχονται, τι είναι και τι εκφράζουν. Η πολιτική είναι μία υπόθεση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης και πρέπει καθημερινά όλοι σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση να επιβεβαιώνουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών», ανέφερε με νόημα ο κ. Σκέρτσος, για να επισημάνει ότι το παρουσιαστικό Κασσελάκη μπορεί να παραπλανά, καθώς στην πράξη από μέσα του δεν βγαίνει παρά η φωνή του Πολάκη.

«Ενας υποψήφιος με όψη Μητσοτάκη αλλά ψυχή Πολάκη, δεν νομίζω ότι είναι το ενδεδειγμένο», ήταν το καυστικό σχόλιο του υπουργού Επικρατείας για τον τρόπο με τον οποίο πλασάρεται ο νικητής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στην Κουμουνδούρου.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...