489
Ο γάμος του Ελβις με την Πρισίλα έγινε στο Λας Βέγκας την πρωτομαγιά του 1967, όταν εκείνη είχε πλέον ενηλικιωθεί | Getty Images/Bettmann

Πρισίλα Πρίσλεϊ: «Με τον Ελβις γνωριστήκαμε στα 14 μου, αλλά δεν κάναμε σεξ»

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2023, 17:56
Ο γάμος του Ελβις με την Πρισίλα έγινε στο Λας Βέγκας την πρωτομαγιά του 1967, όταν εκείνη είχε πλέον ενηλικιωθεί
|Getty Images/Bettmann

Πρισίλα Πρίσλεϊ: «Με τον Ελβις γνωριστήκαμε στα 14 μου, αλλά δεν κάναμε σεξ»

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2023, 17:56

Ηταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους της δεκαετίας του ’60, αλλά η σχέση ανάμεσα στον βασιλιά του ροκ-εν-ρολ και τη μετέπειτα σύζυγό του ξεκίνησε χρόνια νωρίτερα, όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη. Οι εικασίες σχετικά με τις επαφές τους στα τέλη της δεκαετίας του ’50 έχουν ενταχθεί στη μυθολογία μια εποχής όπου και άλλοι «ήρωες» του ροκ-εν-ρολ είχαν σχέσεις με ανήλικες (βλ. Τζέρι Λι Λιούις).

Με αφορμή την προβολή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας μιας νέας ταινίας με θέμα τη σχέση τους, η Πρισίλα Πρίσλεϊ μίλησε πολύ κολακευτικά για τον πρώην σύζυγό της. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι στην αρχική γνωριμία τους, όταν εκείνη ήταν ακόμα 14 ετών, οι δυο τους δεν έκαναν σεξ, αναφέρει ρεπορτάζ των Times του Λονδίνου.

«Αν και ήμουν 14 ετών, ήμουν στην πραγματικότητα λίγο ωριμότερη σε κάποια ζητήματα» είπε η βετεράνος ηθοποιός. «Ηταν μόνο έλξη. Οι άνθρωποι σκέφτονται, “Ω, μα υπήρχε σεξ”. Ε, λοιπόν, δεν υπήρχε. Δεν έκανα ποτέ σεξ μαζί του. Ηταν πολύ ευγενικός, πολύ τρυφερός, αλλά σεβόταν επίσης το γεγονός ότι ήμουν μόλις 14 ετών».

Η ζωή της Πρισίλα με τον δημοφιλή τραγουδιστή είναι, λοιπόν, το θέμα της βιογραφικής ταινία «Priscilla» σε σκηνοθεσία της Σοφία Κόπολα, με την 25χρονη Κέιλι Σπένι στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην πρεμιέρα του φιλμ στη Βενετίας η Πρισίλα ήταν εκεί.

Η κόρη του σκηνοθέτη του «Νονού» και η πρώην σύζυγος του βασιλιά του ροκ-εν-ρολ: Σοφία Κόπολα και Πρισίλα Πρίσλεϊ αγκαλιά στο κόκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας (Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Ο Ελβις ήταν 24 ετών όταν συνάντησε τη μέλλουσα σύζυγό του στην αμερικανική στρατιωτική βάση όπου υπηρετούσε τη θητεία του στη Γερμανία – όπου η Πρισίλα ζούσε με τον πατριό της. Η διαφορά ηλικίας τους ήταν πάντα ένα επίμαχο θέμα. Η 78χρονη σήμερα Πρισίλα εξηγεί: «Ημασταν πιο ευθυγραμμισμένοι εγκεφαλικά και αυτή ήταν η φύση της σχέσης μας».

Οι γονείς της ήταν αρχικά αντίθετοι, αλλά τελικά αποδέχθηκαν τη σχέση, ​​επιτρέποντας στην κόρη τους να συνευρεθεί με τον Ελβις στην έπαυλή του, τη θρυλική Γκρέισλαντ, στο Μέμφις. Ο σταρ κράτησε τη σχέση τους μυστική εξοργίζοντας την Πρισίλα, καθώς φωτογραφιζόταν διαρκώς με άλλες γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της τραγουδίστριας Νάνσι Σινάτρα.

Η Πρισίλα έπαιρνε χάπια για να συμβαδίζει με τους ρυθμούς και τον τρόπο ζωής του Ελβις. Τελικά παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας το 1967 όταν εκείνη ήταν 21 ετών. Απέκτησαν μια κόρη, τη Λίζα Μαρί –η οποία πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο σε ηλικία 54 ετών– και χώρισαν το 1973.

Αναπολώντας την πρώιμη σχέση τους και τον επακόλουθο χωρισμό τους, η Πρισίλα είπε ότι ο Ελβις ήταν ο «έρωτας της ζωής της» και ότι διατήρησαν καλές σχέσεις μετά το διαζύγιο. «Ηταν ο τρόπος ζωής του αυτό που με δυσκόλευε πολύ. Νομίζω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να το καταλάβει» είπε με νόημα.

Τέλος, αναφερόμενη στη ζωή τους μετά το διαζύγιο, πρόσθεσε: «Ο χωρισμός δεν στιγμάτισε τη σχέση μας. Αντιθέτως, παραμείναμε πολύ δεμένοι. Φυσικά, είχαμε και την κόρη μας. Φρόντιζα να τη βλέπει συνέχεια. Ηταν σαν να μην είχαμε αφήσει ποτέ ο ένας τον άλλον».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...