298
Η Εφη Αχτσιόγλου στο βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ | IntimeNews

Αιχμές Αχτσιόγλου κατά Πολάκη: Εκρηξη τοξικής αρρενωπότητας – Με παρουσίασαν ως εκπρόσωπο της διαπλοκής

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2023, 14:52
Η Εφη Αχτσιόγλου στο βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ
|IntimeNews

Αιχμές Αχτσιόγλου κατά Πολάκη: Εκρηξη τοξικής αρρενωπότητας – Με παρουσίασαν ως εκπρόσωπο της διαπλοκής

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2023, 14:52

Η Εφη Αχτσιόγλου άνοιξε τον κύκλο των ομιλιών στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί του Σαββάτου. Το φαβορί για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος περιέγραψε το όραμά της για τη σύγχρονη Αριστερά και τον «Σοσιαλισμό της Δημοκρατίας και της ελευθερίας», όπως είπε στο κλείσιμο αποχαιρετώντας το πόντιουμ.

Σε ένα σημείο της ομιλίας της η κυρία Αχτσιόγλου, που καταχειροκροτήθηκε αρκετές φορές από τα μέλη του κόμματος, έκανε μια αναφορά που από πολλούς ερμηνεύτηκε ως μια ευθεία μομφή κατά του Παύλου Πολάκη.

«Πολλές φορές απογοητεύτηκα από την ποιότητα του εσωκομματικού διαλόγου», τόνισε η πρώην υπουργός Εργασίας. Στη συνέχεια, έγινε ακόμα πιο συγκεκριμένη, υπογραμμίζοντας πως «καμία έκρηξη τοξικής αρρενωπότητας ή η προσπάθεια να με παρουσιάσουν ως τον άνθρωπο της διαπλοκής μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, από διάφορα σοσιαλμιντιακά και μιντιακά κέντρα, με προσβάσεις και μέσα στο κόμμα δεν με έκανε να αλλάξω γνώμη».

Αυτή η αναφορά της κυρίας Αχτσιόγλου έρχεται μετά από την επίθεση που της εξαπέλυσε μέσα από το αγαπημένο του Facebook ο κρητικός βουλευτής που θυμίζουμε ότι στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο κ. Πολάκης συγκεκριμένα φαίνεται πως είχε ενοχληθεί από μία συνέντευξη που παραχώρησε η κυρία Αχτσιόγλου στον Δημήτρη Δανίκα και το Protothema.gr.

Ο κρητικός βουλευτής είχε πει επίσης δημόσια ότι «δεν πρέπει να εκλέξουμε αρχηγό με τη λογική των καλλιστείων», κάτι που πολλά στελέχη της Κουμουνδούρου εξέλαβαν ως σεξιστική επίθεση εναντίον της Έφης Αχτσιόγλου.

Για κάποιους, η κυρία Αχτσιόγλου θέλησε να τοποθετηθεί και για τη σειρά δημοσιευμάτων εναντίον της από συγκεκριμένη ιστοσελίδα η οποία φαίνεται να στηρίζει τον Νίκο Παππά.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της πάντως, η κυρία Αχτσιόγλου στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη για τις ομοφοβικές επιθέσεις που δέχθηκε.  «Τα ομοφοβικά παραληρήματα κατά υποψήφιου μας, δεν θα δουν μόνο τη χλεύη μας, θα μας βρουν μπροστά σαν ένα σώμα» ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...