272
Φωτογραφία απο τη συναντηση της Τετάρτης στο Διοικητήριο |

Mε Μπεκίρη το νέο μοντέλο του πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2023, 13:41
Φωτογραφία απο τη συναντηση της Τετάρτης στο Διοικητήριο
|

Mε Μπεκίρη το νέο μοντέλο του πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2023, 13:41

Αλλαγές επέρχονται στο μοντέλο του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, την ευθύνη του οποίου αναλαμβάνει εφεξής ο Αχαιός Μιχάλης Μπεκίρης, διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργου στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes, και με βάση  όσα ειπώθηκαν κατά τη σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης στο Διοικητήριο το πρωί της Τρίτης,  το σχήμα εντάσσονται σε ρόλο συντονιστων, δύο ακόμη πρόσωπα, ο οικονομολόγος Γιάννης Παπαγεωργίου και η δημοσιογράφος Ελενα Σώκου στο κομμάτι της επικοινωνίας.

Οπως προαναφέρθηκε, την ευθύνη του Γραφείου θα έχει ο κ. Μιχάλης Μπεκίρης (φωτογραφία κάτω με τον Πρωθυπουργό), ο οποίος και θα ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη μια φορά την εβδομάδα.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της κατασκευής του Flyover και των κυκλοφοριακών προβλημάτων που θα προκύψουν στην πόλη κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Ενα ακόμη θέμα που απασχόλησε εντόνως τους βουλευτές ήταν ο ακριβής χρόνος εμπορικής λειτουργίας του Μετρό της Θεσσαλονίκης (που μάλλον πάει για το δεύτερο εξάμηνο του 2024), με τον Πρωθυπουργό να ετοιμάζεται να γίνει -όπως λέγεται- ακόμη πιο συγκεκριμένος στα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Η  πρωινή σύσκεψη στο Διοικητήριο είχε και ευτράπελά της, όταν ο Πρωθυπουργός είπε να εξετάσει ποιοι είναι οι πιο μαυρισμένοι.

Η απάντηση που πήρε από τον βουλευτή Στράτο Σιμόπουλο ήταν ότι δεν ξέρει ποιος είναι ο πιο μαυρισμένος, αυτό που ξέρει όμως είναι ότι ο ίδιος είναι ο πιο «άσπρος» από όλους επειδή δεν έκανε μπάνια, δεδομένου όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ότι είναι υπέρ του… τσίπουρου.

«Υπάρχει και το ενδεχόμενο να πήγαινες νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ στη θάλασσα…», του απάντησε τότε ο κ. Μητσοτάκης.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...