385
Περιδίνηση και νέος κύκλος εσωστρέφειας στον ΣΥΡΙΖΑ ελέω Κασσελάκη | CreativeProtagon

Ο Φίλης απαξιοί: Ο Κασσελάκης δεν ξέρει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2023, 12:28
Περιδίνηση και νέος κύκλος εσωστρέφειας στον ΣΥΡΙΖΑ ελέω Κασσελάκη
|CreativeProtagon

Ο Φίλης απαξιοί: Ο Κασσελάκης δεν ξέρει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2023, 12:28

Παρά το εντυπωσιακό γκελ σε όρους πολιτικού μάρκετινγκ που ήδη καταγράφει η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – και τα νέα διθυραμβικά σχόλια (δείτε κάτω) από τον ισχυρότερο εσωκομματικά υποστηρικτή του, Παύλο Πολάκη- η ορμητική είσοδος του 35χρονου αυτοδημιούργητου -κατά δήλωσή του- εφοπλιστή από το Μαϊάμι στην κούρσα διαδοχής, προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις του λεγόμενου στενού πυρήνα του κόμματος.

«Δεν έχουμε ανάγκη από πολιτικούς του Instagram και από Μεσσίες», αναφώνησε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης που μαζί με άλλους «συντρόφους» του στην Κουμουνδούρου αντέδρασαν επιεικώς απαξιωτικά στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη.

Αν και στον «θαυμαστό κόσμο» των social media όπου προς το παρόν τουλάχιστον οι κ.κ. Κασσελάκης και Πολάκης παίζουν μόνοι τους, χωρίς αντίπαλο (εκ των τεσσάρων άλλων διεκδικητών της ηγεσίας), δεν λείπουν τα σχόλια στήριξης, συμπαράταξης, έως και θαυμασμού για τον νεόκοπο υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η «παλιά φρουρά» δεν εφείσθη αρνητικών σχολίων.

Και σχεδόν αμέσως άρχισαν να πυκνώνουν χαρακτηρισμοί, όπως «αλεξιπτωτιστής», «φυτευτός», μέχρι και το εξόχως απαξιωτικό «πολιτικός Ρίκι Μάρτιν», για τον 35χρονο επίδοξο διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα.

«Εχουμε ανάγκη από πολιτικούς που δεν θα ‘’φυτεύονται’’ από το Instagram και τα διάφορα συμφέροντα. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες», σχολίασε σε δηλώσεις του στο Action 24 ο Νίκος Φίλης. «Πρέπει να δούμε τις θέσεις του», προσπάθησε να μετριάσει τον απορριπτικό λόγο του, για να επαναλάβει πως «έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που θα προκύπτουν μέσα από την κοινωνία». Και ολοκληρώνοντας την αποδόμηση του Στέφανου Κασσελάκη ως διεκδικητή της ηγεσίας, παρατήρησε χαρακτηριστικά:

«Δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»!

«Δυστυχώς όχι στην Ελλάδα μόνο, αλλά διεθνώς και έρχεται και στην Ελλάδα, έχουμε το μοντέλο των πολιτικών του Instagram. Των πολιτικών που ξαφνικά γίνονται γνωστοί από το Ιnstagram. Δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνία. Είναι περιηγητές κομμάτων. Ακουσα χθες τον κύριο Κασσελάκη, να υποστηρίζει τον κύριο Μητσοτάκη, όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες, αλλά από πολιτικούς που θα δίνουν λόγο στην κοινωνία και δεν θα ‘’φυτεύονται’’ από τα Ιnstagram και τα διάφορα συμφέροντα», κατέληξε στο σχόλιό του ο πρώην υπουργός που δεν κατάφερε να εκλεγεί στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση.

Ερωτηθείς αν εννοεί ότι τους «φύτεψαν» στον ΣΥΡΙΖΑ τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Φίλης αρκέστηκε πάντως να πει ότι «δεν προκύπτει μέσα από τις ελληνικές πολιτικές διαδικασίες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...