278
Οταν ο κ. Ματζιέρι εξέφρασε την απογοήτευσή του για το θέαμα, του απάντησαν πως επρόκειτο για το «άγαλμα της σοκολάτας» | Frederico Mazzieri/ LinkedIn

Οργή στην Ιταλία: Γυναίκα αλειμμένη με σοκολάτα πάνω σε μπουφέ ξενοδοχείου

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2023, 16:15
Οταν ο κ. Ματζιέρι εξέφρασε την απογοήτευσή του για το θέαμα, του απάντησαν πως επρόκειτο για το «άγαλμα της σοκολάτας»
|Frederico Mazzieri/ LinkedIn

Οργή στην Ιταλία: Γυναίκα αλειμμένη με σοκολάτα πάνω σε μπουφέ ξενοδοχείου

Protagon Team Protagon Team 24 Αυγούστου 2023, 16:15

Μια νεαρή γυναίκα μόνο με το μαγιό της, αλειμμένη με σοκολάτα ξαπλωμένη σε εμβρυακή στάση πάνω σε έναν μπουφέ με γλυκά. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί το 2023 σε μια δεξίωση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Γκόλφο Αράντσι της Σαρδηνίας και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό έφτασε στα μάτια όσων δεν παρευρίσκονταν στη δεξίωση από την ανάρτηση του Φεντερίκο Ματζιέρι στο LinkedIn. «Βλέποντας την εικόνα αυτή, έμεινα άναυδος. Ποια είναι η γνώμη των υπεύθυνων της τουριστικής επιχείρησης που εκμεταλλεύεται την ξενοδοχειακή μονάδα, σχετικά με την συγκεκριμένη παρουσίαση του γυναικείου σώματος; Το σώμα μιας γυναίκας, μιας εργαζόμενης, υποβαθμίζεται σε πιατικό, προς ικανοποίηση κάποιων πονηρών ματιών», έγραψε ο μιλανέζος διευθυντής εταιρείας.

H όλη αυτή εικόνα, όπως συμπλήρωσε, σόκαρε και την 14χρονη κόρη του που παραθέριζε μαζί του: «Μπαμπά, πόσο αηδιαστικό, αυτή δεν είναι μια χώρα όπου οι γυναίκες μπορούν να πετύχουν πράγματα», του είπε σύμφωνα με την ανάρτηση.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ANSA και την ανάρτηση όταν ο κ. Ματζιέρι εξέφρασε την απογοήτευσή του για το θέαμα, του απάντησαν πως επρόκειτο για το «άγαλμα της σοκολάτας».

Η Voi Hotels, αλυσίδα που εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, μετά την διάσταση που η όλη υπόθεση έλαβε στην εφημερίδα La Nuova Sardegna αλλά και εν γένει στον υπογράμμισε ότι «ζητά συγγνώμη» και πως «ξεκίνησε εσωτερική έρευνα, με στόχο να μην επαναληφθεί ποτέ άλλοτε κάτι παρόμοιο και να μην νιώσει κανένας πελάτης ότι προσβάλλεται».

Το περιστατικό καταδίκασε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η  Αλεσάντρα Τόντε, αντιπρόεδρος του Κινήματος Πέντε Αστέρων (M5s) με καταγωγή από τη Σαρδηνία. Η πρώην υφυπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων Κόντε και Ντράγκι χαρακτήρισε το συμβάν «ντροπιαστικό» και «αηδιαστικό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...