220
| Giannis Dimitropoulos / SOOC

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίστηκαν 40 ακόμα χούλιγκαν – Και Ελληνας ανάμεσά τους

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2023, 20:35
|Giannis Dimitropoulos / SOOC

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίστηκαν 40 ακόμα χούλιγκαν – Και Ελληνας ανάμεσά τους

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2023, 20:35

Με τις προφυλακίσεις των υπολοίπων 13 κατηγορουμένων ολοκληρώθηκε, νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, η απολογητική διαδικασία της δεύτερης ομάδας κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. Νωρίτερα το ίδιο απόγευμα είχε γίνει γνωστή η απόφαση προφυλάκισης 27 χούλιγκαν από την ίδια ομάδα.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια το πρωί ολοκληρώθηκαν με την κρίση των δικαστικών λειτουργών και των αρμόδιων εισαγγελέων να αποφαίνεται υπέρ της προσωρινής κράτησης και των 40, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, δηλαδή, απολογήθηκαν 70 κατηγορούμενοι οι οποίοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι στο σύνολό τους. Ανάμεσα τους δύο Ελληνες, ένας αλβανικής καταγωγής κάτοικος Ελλάδας –οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είναι Κροάτες.

Οι απολογίες ολοκληρώνονται την Κυριακή οπότε και θα βρεθούν ενώπιον των ανακριτών οι τελευταίοι 35 κατηγορούμενοι για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Νωρίτερα το Σάββατο ο αδελφός του φιλάθλου της Ενωσης που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια της Δευτέρας δήλωσε στους ανακριτές παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον αδερφό μου» δήλωσε προσερχόμενος στα δικαστήρια.

Μέσω των δικηγόρων η οικογένεια του θύματος ζήτησε, μεταξύ άλλων, να σειρά ανακριτικών πράξεων προκειμένου να εντοπιστούν όλοι όσοι με πράξεις τους συνετέλεσαν στην τραγικό αποτέλεσμα του θανάσιμου τραυματισμού του 29χρονου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...