329
| InTime News / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Νέα Φιλαδέλφεια: Στην Ευελπίδων ακόμα 40 χούλιγκαν για να απολογηθούν

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2023, 10:41
|InTime News / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Νέα Φιλαδέλφεια: Στην Ευελπίδων ακόμα 40 χούλιγκαν για να απολογηθούν

Protagon Team Protagon Team 12 Αυγούστου 2023, 10:41

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, η δεύτερη ομάδα των 40 κατηγορουμένων προκειμένου να απολογηθούν για όσα τους καταλογίζονται στην υπόθεση της άγριας επίθεσης έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια με κλούβες της αστυνομίας, θα ξεκινήσουν να μεταφέρονται στα ανακριτικά γραφεία για τις απολογίες τους τις οποίες θα λάβουν η 25η τακτική ανακρίτρια που ορίστηκε για την κύρια ανάκριση, καθώς και ο 14ος και η 20η που ορίστηκαν ως επίκουροι στο έργο της συναδέλφου τους, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται πως οι απολογίες των 105 κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεκίνησαν την Παρασκευή με αυτές των πρώτων 30.

Ολοι οι κατηγορούμενοι που βρέθηκαν ενώπιον των δικαστικών λειτουργών την Παρασκευή κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά τις απολογίες τους, παρότι δήλωσαν αθώοι.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την απολογία των υπόλοιπων.

Εξάλλου το Σάββατο αναμενόταν να ξεκινήσει και η λήψη DNA από τους 105 συλληφθέντες, καθώς από το νόμο είχαν 48 ώρες προθεσμία από τη στιγμή που εκδόθηκε η διάταξη για τη λήψη του, για να ζητήσουν οι κατηγορούμενοι, εφόσον το θελήσουν, να παρίσταται στη διαδικασία τεχνικός σύμβουλος.

Στη συνέχεια σειρά έχει η αντιπαραβολή του DNA του Μιχάλη και τα ευρήματα απο τη σορό του με DNA κατηγορούμενων, γενετικό υλικό από την περιοχή, κηλίδες αίματος στα όπλα.

Σε 13 λεπτά

Στα 13 λεπτά υπολογίστηκε το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το δολοφονικό χτύπημα των χούλιγκαν στον 29χρονο Μιχάλη το βράδυ της Δευτέρας 8 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια, μέχρι να καταρρεύσει αιμόφυρτος στο περίπτερο στο οποίο προσπάθησε να βρει καταφύγιο.

Η αποκάλυψη της ώρας της δολοφονίας του ήρθε με ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο που βρίσκεται στα χέρια των Aρχών, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ωστόσο, από το βίντεο, που κατά την ΕΛ.ΑΣ. αποτελεί στοιχείο για το σημείο και την ώρα θανάτου του 29χρονου, δεν μπορεί να γίνει αναγνώριση του δολοφόνου ή των δολοφόνων του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...