227
| InTime News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ερυθρός Σταυρός: Πήρε εξιτήριο η μητέρα του Μιχάλη

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2023, 15:49
|InTime News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ερυθρός Σταυρός: Πήρε εξιτήριο η μητέρα του Μιχάλη

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2023, 15:49

Eξιτήριο έλαβε την Τετάρτη η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, του φιλάθλου της ΑΕΚ ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων μεταξύ χούλογκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η μητέρα του θύματος νοσηλεύτηκε στην καρδιολογική κλινική του «Ερυθρού Σταυρού» μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε όταν πληροφορήθηκε τα νέα για τη δολοφονία του γιου της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο «Ερυθρός Σταυρός» την Πέμπτη στο νοσοκομείο συνέχιζαν να νοσηλεύονται τρία άτομα εξ όσων τραυματίστηκαν στα επεισόδια, ελληνικής καταγωγής.

Ο κροάτης τραυματίας που παρέμενε στο νοσηλευτήριο έλαβε εξιτήριο στις 12:30.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου του νοσοκομείου:

«Εξέλιξη / Κατάσταση Υγείας Νοσηλευομένων, από συμπλοκή μεταξύ Οπαδών

  • Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σεσταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.
  • Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχοςπροκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.
  • Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση,έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.
  • Αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), (37 ετών), Α’ Χειρουργική Κλινική, ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.
  • Η μητέρα του θανόντος Κ.Μ., ύστερα από τον πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο μας στις 09/08/2023 στις 19:00».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...