273
Η Σελίν Ντιόν σε εμφάνισή της στο Λονδίνο το 2019 | Shutterstock

Σελίν Ντιόν: Δεν βρίσκεται φάρμακο που να λειτουργεί

Protagon Team Protagon Team 4 Αυγούστου 2023, 13:10
Η Σελίν Ντιόν σε εμφάνισή της στο Λονδίνο το 2019
|Shutterstock

Σελίν Ντιόν: Δεν βρίσκεται φάρμακο που να λειτουργεί

Protagon Team Protagon Team 4 Αυγούστου 2023, 13:10

Τα νεότερα για την υγεία της Σελίν Ντιόν μετέφερε στην εφημερίδα Le Journal de Montreal (μέσω του SheMazing) η αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας, Κλοντέτ Ντιόν.

Η πολυβραβευμένη καναδή σταρ είχε διαγνωσθεί τον περασμένο Δεκέμβρη με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου (Stiff Person Syndrome), μια σπάνια, ανίατη νευρολογική ασθένεια, εξαιτίας της οποίας ακύρωσε την περιοδεία της για το 2023, σκορπίζοντας θλίψη σε εκατομμύρια θαυμαστές της καθώς ενδέχεται να είναι και το τέλος της καριέρας της.

Με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου, οι ασθενείς χάνουν τον έλεγχο των μυών τους και παρουσιάζουν προοδευτική ακαμψία και δυσκαμψία. Επηρεάζει κυρίως τους μυς του κορμού και συνοδεύεται από σπασμούς, ενώ τα κύρια συμπτώματα είναι ο χρόνιος πόνος, η μειωμένη κινητικότητα και η οσφυϊκή υπερλόρδωση.

«Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά το να έχουμε ελπίδα είναι σημαντικό. Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως ξεκούραση. Πάντα προσπαθεί να είναι η καλύτερη και να βρίσκεται στην κορυφή. Κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα σου προσπαθούν να σου πουν κάτι. Είναι σημαντικό να το ακούσεις», δήλωσε η Κλοντέτ Ντιόν στην καναδική εφημερίδα.

Σημείωσε ακόμα ότι η Σελίν «ακούει όσο το δυνατόν περισσότερο τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα αυτής της σπάνιας ασθένειας» και η οικογένεια «δεν χάνει την ελπίδα της ότι μια μέρα η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στη σκηνή».

«Η ερμηνεία της είναι έμφυτη, είναι πειθαρχημένη σε κάθε τομέα της ζωής της», συμπληρώνει η Κλοντέτ Ντιόν και προσθέτει. «Οταν τηλεφωνώ [στη Σελίν] και είναι απασχολημένη, μιλάω στην αδελφή μου τη Λίντα που μένει μαζί της και μου λέει ότι εργάζεται σκληρά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάσημη καναδή τραγουδίστρια μοιράστηκε δημόσια την κατάσταση της υγείας της τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...