• H Στανίση στο πλευρό του Πατούλη για το ζεϊμπέκικο: Τον τράβηξαν επίμονα κάποιες κυρίες από Αυστραλία και Σαουδική Αραβία

    Τον Αύγουστο μπορεί να μην υπάρχουν ειδήσεις –ο γνωστός, πολυσυζητημένος και παρεξηγημένος αφορισμός του Ουμπέρτο Εκο– αλλά η πολιτική ελαφρότητα αφθονεί –ως εκ τούτου η στήλη επανέρχεται μετά την απαραίτητη θερινή ανάπαυλα του Ιουλίου.

     

    Σταρ της ημέρας, η Κατερίνα Στανίση, λαϊκή αοιδός με έντονη παρουσία τόσο στο πεντάγραμμο όσο και στα social media, αλλά και αυτόπτης μάρτυρας του πολιτικού γεγονότος που σημάδεψε την τελευταία εβδομάδα: του περιβόητου ζεϊμπέκικου του Γιώργου Πατούλη στο Ζάππειο, το οποίο οδήγησε τελικά στην απόσυρση της υποψηφιότητάς του για την περιφέρεια Αττικής, καθώς θεωρήθηκε απρέπεια και έτσι επελέγη για το χρίσμα της ΝΔ ο σεμνότερος και όχι και τόσο χορευταράς υφ. Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

     

    Η κυρία Στανίση λοιπόν, η οποία στην επίμαχη βραδιά στο Ζάππειο ήταν εκείνη που ερμήνευσε το τραγούδι «Δεν θα ξαναγαπήσω», υπό τις μελωδίες του οποίου χόρεψε ο κ. Πατούλης, προέβη σε μια ανάρτηση στο Facebook με την οποία έσπευσε να στηρίξει τον απερχόμενο περιφερειάρχη Αττικής, δικαιολογώντας τον.

     

    «Από την Παρασκευή δεν έχω κοιμηθεί από τη στεναχώρια μου για την αδικία απέναντι στον Γιώργο Πατουλη και όσα λέγονται για εμένα και το Ζάππειο», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια, για να εξηγήσει μετά τι συνέβη με το τραγούδι και τον χορό του περιφερειάρχη στην εκδήλωση των Ελληνίδων του εξωτερικού.

     

    «Στο τέλος της βραδιάς και ενώ ήταν στον χώρο πολύ λίγα άτομα, είπα πέντε τραγούδια για να τιμήσω και εγώ γυναίκες που ήρθαν από τόσο μακριά, αφιλοκερδώς. Ο κ. Πατούλης είχε ήδη φορέσει το σακάκι του και έφευγε ο άνθρωπος με τους συνοδούς του. Τότε τον τράβηξαν επίμονα κάποιες κυρίες από Αυστραλία και Σαουδική Αραβία και πλησίασα και εγώ ζητώντας του να κάνει δύο στροφές να τις τιμήσει. Ολο αυτό που έγινε είναι πολύ κρίμα και εγώ σαν άνθρωπος είμαι βαθιά πληγωμένη, αφού του κόστισε πολλά στην καριέρα του χωρίς να φταίει», ανέφερε, αποδεικνύοντας εκτός των άλλων ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη στον πλανήτη από αυτή που διαθέτουν κάποιες κυρίες από την Αυστραλία και τη Σαουδική Αραβία.

     

    Η ανάρτηση της κυρίας Στανίση είναι η ακόλουθη [απολαύστε υπεύθυνα]:

  • Ο Τσακαλώτος αποκαλύπτει γιατί έγινε οπαδός του ΠΑΟΚ

    Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, πρώην υπουργός Οικονομικών επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και υποψήφιος για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Βήμα της Κυριακής». Μίλησε στον ημέτερο Κώστα Γιαννακίδη, φωτογραφήθηκε από τη Σίσσυ Μόρφη και μίλησε για οικονομία, πολιτική, για τον «εργατικό» Κυριάκο Μητσοτάκη και για το αν φαντάζεται τον εαυτό του Πρωθυπουργό, προκαλώντας αναπόφευκτα και αντιδράσεις (διαβάστε εδώ το σχόλιο του Χαρίδημου Κ. Τσούκα στο Protagon).

     

    Εμείς όμως θα σταθούμε στην απάντηση που έδωσε στο ερώτημα γιατί είναι οπαδός του ΠΑΟΚ.

     

    Είπε ο κ. Τσακαλώτος:

     

    «Κάποτε μπήκα στην αίθουσα διδασκαλίας στην ΑΣΟΕΕ και οι φοιτητές είχαν γράψει στον πίνακα: “Τσακαλώτος, ο καθηγητής των χαμένων υποθέσεων”. Και είχαν αριθμήσει. Ενα: Εναλλακτικά Οικονομικά. Δύο: Συνασπισμός. Τρία: ΠΑΟΚ. Τα Εναλλακτικά Οικονομικά δικαιώθηκαν, ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση και ο ΠΑΟΚ έκανε νταμπλ. Είμαι ΠΑΟΚ γιατί είναι σαν την Αριστερά. Θα σου δώσει απέραντη χαρά, αλλά και μεγάλη πίκρα. Και άσπρο και μαύρο…».

  • Ο Τσίπρας έφυγε για Λος Αντζελες και δεν θα επιστρέψει πριν από τις 17 Αυγούστου

    Σε άλλα νέα του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα μπορεί να κινδυνεύει με διάλυση –με τις ομάδες των υποψηφίων για την αρχηγία να μην μπορούν να συμφωνήσουν ούτε στο ποιον θα βάλουν υποψήφιο για τον δήμο της Αθήνας (περισσότερα εδώ)– αλλά ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει την καλύτερη δουλειά: αφού έφερε το κόμμα στο χείλος του γκρεμού με δύο αλλεπάλληλες εκλογικές συντριβές, πήρε τη φαμίλια του και έφυγε για τις ΗΠΑ για το δικό του «California dreamin’» –από την Κυριακή αναχώρησε οικογενειακώς για διακοπές στη Δυτική Ακτή.

     

    Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει μάλιστα στο εξωτερικό ως και μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Εγραψε ο «Μικροπολιτικός» των «Νέων» σχετικά:

     

    «Την Κυριακή το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε για το οικογενειακό του ταξίδι με προορισμό την Καλιφόρνια. Το εισιτήριο της επιστροφής έχει βγει για 17 Αυγούστου. Επιτέλους κι ένας συριζαίος που θα περάσει καλά αυτήν την περίοδο. Γιατί, μεταξύ μας, και τίποτα να μη συνέβαινε, άλλο LA, άλλο Κουμουνδούρου».




text
  • Ο Ντουπλάντις έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ και ο Καραλής πέρασε τα έξι μέτρα! Αυτό το παιδί γελάει και φωτίζεται ο κόσμος όλος!


    25 Αυγούστου 2024, 19:56