607
| ProtagonTeam

Η ΔΕΗ προσφέρει μίλια πάνω από τα σύννεφα με την Aegean

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2023, 16:53
|ProtagonTeam

Η ΔΕΗ προσφέρει μίλια πάνω από τα σύννεφα με την Aegean

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2023, 16:53

Ποιος θα περίμενε ότι θα μπορούσε, πληρώνοντας τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ ή μπαίνοντας απλώς στην εφαρμογή myΔΕΗ να σχεδιάζει παράλληλα και το αεροπορικό ταξίδι που ονειρεύεται; Η υπηρεσία ΔΕΗ myRewards Miles επιτυγχάνει ακριβώς αυτό, σε συνεργασία με την Aegean. Ουσιαστικά πρόκειται για μια νέα υπηρεσία επιβράβευσης που προσφέρει τη δυνατότητα συλλογής και εξαργύρωσης Miles+Bonus μιλίων για τους πελάτες των δυο εταιρειών. 

Ας τα πάρουμε με τη σειρά, αρχίζοντας με μια σύνοψη. Η υπηρεσία ΔΕΗ myRewards Miles, σε συνεργασία με το Miles+Bonus της Aegean, προσφέρει:

-Δυνατότητες ανταπόδοσης για τους πελάτες της ΔΕΗ
-Συγκέντρωση μιλίων στις συναλλαγές με τη ΔΕΗ
-Πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ με εξαργύρωση μιλίων
-Περισσότερες επιλογές για τα μέλη του Miles+Bonus της AEGEAN

Πρακτικά με τη νέα υπηρεσία, οι πελάτες ΔΕΗ μπορούν να συνδέσουν τον Miles+Bonus λογαριασμό τους με τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα myΔΕΗ και να κερδίζουν μίλια από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις συναλλαγές τους με τη ΔΕΗ. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώνουν τα μίλια τους κατά την πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ. Ενώ τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus της AEGEAN αποκτούν ακόμα περισσότερες επιλογές. 

Πώς γίνεται η συλλογή μιλίων 

Οι πελάτες ΔΕΗ μπορούν να κερδίζουν μίλια με τους εξής τρόπους:

  • Αποκτώντας συγκεκριμένα προϊόντα ρεύματος ΔΕΗ
  • Μπαίνοντας για πρώτη φορά στην εφαρμογή myΔΕΗ
  • Ενεργοποιώντας τον μηνιαίο λογαριασμό και την πάγια εντολή
  • Ενεργοποιώντας πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το Fixit, αλλά και ολοκληρώνοντας το προφίλ τους στο ψηφιακό εργαλείο ΔΕΗ myEnergy Coach. 

Κάθε ενέργεια που ολοκληρώνεται, αντιστοιχεί σε συλλογή διαφορετικού αριθμού μιλίων. Ενδεικτικά, για αγορά του προϊόντος ΔΕΗ myHome4all, τα μέλη κερδίζουν 5.000 μίλια, που αντιστοιχεί – μεταξύ άλλων – σε μια πτήση εσωτερικού.

Αντίστοιχα,  κάθε ανανέωση συμβολαίου ΔΕΗ myHome4all επιβραβεύει τα μέλη με 2.500 μίλια, η είσοδος στην εφαρμογή myΔΕΗ για πρώτη φορά προσφέρει 2.000 μίλια και η ενεργοποίηση του μηνιαίου λογαριασμού αντιστοιχεί σε 500 μίλια. Στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ (εδώ) μπορείτε να δείτε τα μίλια που αντιστοιχούν σε κάθε ενέργεια. 

Εξαργύρωση μιλίων Miles+Bonus

Ταυτόχρονα, οι πελάτες ΔΕΗ μπορούν να εξαργυρώνουν Miles+Bonus μίλια για να πληρώσουν τον λογαριασμό τους. Στο πρόγραμμα ΔΕΗ myRewards Miles, η αναλογία εξαργύρωσης είναι 300 μίλια για κάθε 1 ευρώ του λογαριασμού ΔΕΗ, ενώ διευκρινίζεται ότι οι πελάτες μπορούν να εξοφλήσουν ακόμη και το συνολικό ποσό του λογαριασμού τους εξαργυρώνοντας μίλια. Το μικρότερο ποσό που μπορεί να εξαργυρωθεί για πληρωμή λογαριασμών είναι τα 4.500 μίλια. 

Οπως είναι γνωστό, το Miles+Bonus της Aegean είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης στον αεροπορικό κλάδο στη χώρα μας με περισσότερα από 2,5 εκατ. μέλη και πάνω από 200 συνεργάτες. Φέτος έκλεισε 20 χρόνια δημιουργίας αξίας για τους επιβάτες της AEGEAN και της Olympic Air. Η φιλοσοφία του Miles+Bonus είναι ότι ανταμείβει την προτίμηση των μελών του με προνόμια και υπηρεσίες για τα αεροπορικά τους ταξίδια.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Miles+Bonus είναι διαθέσιμες (εδώ) στην ιστοσελίδα της Aegean.

Εκπτώσεις και προσφορές

Παράλληλα, η ΔΕΗ παρουσίασε μια νέα εποχή αποκλειστικών προσφορών και εκπτώσεων για όλους τους πελάτες της με το πρόγραμμα επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards. Το πρόγραμμα προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις μέσα από συνεργασίες με κορυφαίες μάρκες της αγοράς.

Οι καταναλωτές-πελάτες της εταιρείας, μπαίνοντας στην ενότητα ΔΕΗ myRewards στο νέο myΔΕΗ, μπορούν να βρουν, εκτός από τη νέα υπηρεσία ΔΕΗ myRewards Miles και το ΔΕΗ myRewards Coupons με δωρεάν κουπόνια προσφορών και εκπτώσεων για φαγητό και καφέ, αποδράσεις, προσφορές για παιδιά, αγορές, εκπαίδευση, υγεία και ευεξία, τεχνολογία, αυτοκίνητο και υπηρεσίες.

Περισσότερες πληροφορίες στο myΔΕΗ και στο myΔΕΗ app.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...