172
Στιγμές χαλάρωσης επιτέλους -μετά τη βάσανο των εκλογών- για τον Αλέξη Τσίπρα και την Μπέττυ Μπαζιάνα | George Vitsaras / SOOC

Στην Καλιφόρνια συν γυναιξί και τέκνοις ο Αλέξης Τσίπρας για διακοπές δύο εβδομάδων

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2023, 10:00
Στιγμές χαλάρωσης επιτέλους -μετά τη βάσανο των εκλογών- για τον Αλέξη Τσίπρα και την Μπέττυ Μπαζιάνα
|George Vitsaras / SOOC

Στην Καλιφόρνια συν γυναιξί και τέκνοις ο Αλέξης Τσίπρας για διακοπές δύο εβδομάδων

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2023, 10:00

Περίπου τρεις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και κοντά έναν μήνα μετά τη δεύτερη βαριά εκλογική του ήττα που έφερε το κόμμα του στο 17% και τον ίδιο – τελικά- στην πόρτα της εξόδου, ο Αλέξης Τσίπρας έκρινε πως ήρθε η στιγμή για ένα καλοκαιρινό διάλειμμα – μακριά από το «θόρυβο» των εσωκομματικών διεργασιών για την ανάδειξη του διαδόχου του.

Δεν διάλεξε ωστόσο κάποιο ελληνικό νησί (π.χ. την Αίγινα, αγαπημένο του προορισμό θερινών διακοπών παλαιότερα) αλλά, προς έκπληξη πολλών, τη δυτική ακτή των ΗΠΑ και την πάντα καλοκαιρινή Καλιφόρνια.

Κατά  πληροφορίες, που δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθούν, το ταξίδι στη μακρινή Δύση (Φαρ Ουέστ) θα είναι διάρκειας δύο εβδομάδων και το πρόγραμμα της καλοκαιρινής απόδρασης του απελόντος προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει διαμονή στο πολύβουο Λος Αντζελες, το σαγηνευτικό Σαν Φρανσίσκο, το Σαν Ντιέγκο και άλλες μεγάλες πόλεις της Καλιφόρνιας.

Θα πάει μάλιστα οικογενειακώς, με τη Μπέττυ Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά. Οπότε δεν θα μπορούσε να λείψει και μία βόλτα από το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο της Ντίσνεϊλαντ…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...