130
Τουρίστες βγαίνουν από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης την Παρασκευή. Η είσοδος των επισκεπτών διακόπηκε στις 12.00 και για πέντε ώρες, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Κλειστή το μεσημέρι του Σαββάτου η Ακρόπολη λόγω καύσωνα

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουλίου 2023, 22:43
Τουρίστες βγαίνουν από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης την Παρασκευή. Η είσοδος των επισκεπτών διακόπηκε στις 12.00 και για πέντε ώρες, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Κλειστή το μεσημέρι του Σαββάτου η Ακρόπολη λόγω καύσωνα

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουλίου 2023, 22:43

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της ότι το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ακροπόλεως θα αναστείλει τη λειτουργία του κατά τις μεσημβρινές ώρες, με τελευταία είσοδο στις 11:30 και επανέναρξη λειτουργίας στις 17.30, λόγω του καύσωνα.

Σημειώνεται ότι η Ακρόπολη ήταν «κλειστή» και την Παρασκευή, από τις δώδεκα το μεσημέρι και μέχρι τις πέντε, με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου, πλάι στα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ για τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σε πολλές μεσογειακές χώρες και αλλού στον κόσμο.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, σε λειτουργία θα παραμείνουν οι χώροι της Αρχαίας Αγοράς και του Κεραμεικού, όπου υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης των εκεί Αρχαιολογικών Μουσείων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...