218
Απο την κηδεία της 16χρονης στο Ωραιόκαστρο | ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

«Πνιγμό από εισρόφηση γαστρικών υγρών» έδειξε η νεκροψία στη 16χρονη

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουλίου 2023, 15:48
Απο την κηδεία της 16χρονης στο Ωραιόκαστρο
|ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

«Πνιγμό από εισρόφηση γαστρικών υγρών» έδειξε η νεκροψία στη 16χρονη

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουλίου 2023, 15:48

Σε πνιγμό από εισρόφηση αναχθέντος γαστρικού περιεχομένου οφείλεται, σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής,  ο θάνατος της 16χρονης κοπέλας από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, η οποία κατέληξε τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από γεύμα με φίλους της σε κατάστημα εστίασης στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίτια θανάτου επιβεβαιώνονται στην ιατροδικαστή εξέταση που διενεργήθηκε στη σορό της άτυχης κοπέλας, εν αναμονή και των εργαστηριακών εξετάσεων.

Η  οικογένεια του κοριτσιού, το οποίο φέρεται να είχε δυσανεξία στην λακτόζη και αλλεργία στα γαλακτοκομικά, εκτιμά ότι κατά πάσα πιθανότητα υπέστη αλλεργικό σοκ από κατανάλωση ακατάλληλου για την ίδια φαγητού.

Σε δηλώσεις του πάντως στο protothema.gr, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης υποστηρίζει ότι ουδέποτε η 16χρονη ανέφερε στο προσωπικό  ότι είχε κάποια αλλεργία σε συγκεκριμένα είδη.

«Είναι ψέμα αυτό που διαδίδεται ότι το παιδί κατέληξε στο μαγαζί μας. Εμείς μάθαμε ότι μετά από εμάς το κορίτσι πήγε για ένα ποτό και τελικά κατέληξε στα 2 χιλιόμετρα απο εμάς, μπροστά από ένα εστιατόριο και μετά από κάποια ώρα. Στη σερβιτόρα που της πήρε την παραγγελία δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση για το φαγητό, σύμφωνα με την υπάλληλο μου. Αν μας είχε ενημερώσει για κάποια αλλεργία θα ψάχναμε όλες τις ετικέτες από τα προϊόντα», ανέφερε.

Το μεσημέρι της Παρασκευής συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στη 16χρονη Δήμητρα στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στο Ωραιόκαστρο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...