234
«Από την αυτοπραγμάτωση στην ευδαιμονία» στη γαλήνια φύση της Ερεσού | Μάρω Κουρή

Ποιοτικά σεμινάρια, όμορφες δράσεις και καλοκαιρινά Retreats

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2023, 10:53
«Από την αυτοπραγμάτωση στην ευδαιμονία» στη γαλήνια φύση της Ερεσού
|Μάρω Κουρή

Ποιοτικά σεμινάρια, όμορφες δράσεις και καλοκαιρινά Retreats

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2023, 10:53

Η μοναδική φωτογραφική διεργασία, μας οδηγεί στην επίγνωση και στη μαγεία του Kλικ. Κλικ είναι το εδώ και τώρα.  Κλικ είναι ο διαλογισμός. Το κλικ μας φέρνει στην καρδιά μας με δημιουργικότητα. Εστιάζουμε βαθύτερα με σαφήνεια.

Με αυτά κατά νου, η Μάρω Κουρή (Janani), φωτορεπόρτερ, βιωματική ψυχοθεραπεύτρια από το Osho Humaniversity της Ολλανδίας και πιστοποιημένη 4D Dream Coach, διοργανώνει στη Λέσβο ένα φωτογραφικό βιωματικό εργαστήριο αυτοανακάλυψης.  .

Το εργαστήριο με τίτλο «Από την αυτοπραγμάτωση στην ευδαιμονία» θα πραγματοποιηθεί από 15 μέχρι 18 Αυγούστου στο διεθνές θέρετρο διαλογισμού Osho Afroz στην Ερεσό.

Πρόκειται για ένα τετραήμερο Retreat Aυτογνωσίας μέσα από την Τέχνη της Φωτογραφίας. Είναι ανοιχτό σε όλες και σε όλους που λαχταρούν να φωτογραφίσουν μέσα σε μια ανάσα. Επαγγελματίες και αρχάριοι είναι ευπρόσδεκτοι στη μαγευτική, ελληνική καλοκαιρινή φύση του Osho Afroz, στα άγρια και ταυτόχρονα γλυκά τοπία της Ερεσού, στο ορεινό χωριό και στη θάλασσα, στους ντόπιους και στο άγνωστο.

Το τελευταίο βράδυ, στο μπαρ ή στο Αλσος του Βούδα θα γίνει Photo-Party με προβολή των φωτογραφιών των συμμετεχόντων σε μια μεγάλη οθόνη.

 Τι να φέρετε:

  • Φωτογραφική κάμερα, ακόμη και απλά κινητού τηλεφώνου
  • Φορητό υπολογιστή, αν είναι δυνατόν με το Adobe Bridge, ή Lightroom ή άλλο πρόγραμμα εύκολης επιλογής φωτογραφιών (προαιρετικό)
  • Καλώδιο σύνδεσης κάμερας (ή κινητού) με τον φορητό υπολογιστή σας
  • Διάθεση για ανοιχτότητα, δημιουργικότητα, ενθουσιασμό, παρουσία…

Πληροφορίες – Εγγραφές:

From Self Realization to Bliss – Osho afroz

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...