265
|

Ράχες Φθιώτιδας: 55χρονος πνίγηκε στην προσπάθειά του να σώσει λουόμενη – είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τον φόνο 16χρονης

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2023, 15:25

Ράχες Φθιώτιδας: 55χρονος πνίγηκε στην προσπάθειά του να σώσει λουόμενη – είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τον φόνο 16χρονης

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2023, 15:25

Επεσε στη θάλασσα, στις Ράχες Φθιώτιδας, για να σώσει λουόμενη, κάτοικο της περιοχής, τελικά όμως δεν τα κατάφερε και πνίγηκε μαζί της. Ο λόγος για έναν 55χρονο που όπως αποκαλύφθηκε, πριν από 32 χρόνια είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τον φόνο 16χρονης στην ίδια ακριβώς παραλία όπου άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής.

Ολα ξεκίνησαν στις 10:30 όταν μια γυναίκα που έκανε το μπάνιο της κοντά στο λιμανάκι των Ραχών, άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο 55χρονος βούτηξε για να τη σώσει.

Λίγα λεπτά αργότερα η 64χρονη γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια και ο 55χρονος που έπεσε στο νερό για να τη βοηθήσει, βρέθηκαν να επιπλέουν χωρίς τις αισθήσεις τους στα ανοικτά του λιμανιού.

Σύμφωνα με το lamiareport, ο 55χρονος είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τον φόνο 16χρονης κοπέλας η οποία παραθέριζε τότε στην παραλία Ραχών, εκεί όπου σημειώθηκε το πρωί η διπλή τραγωδία.

Σε ηλικία 19 ετών αποπειράθηκε να βιάσει το κορίτσι και όταν εκείνο αντιστάθηκε, το χτύπησε στο κεφάλι μέχρι θανάτου με μια ζαρντινιέρα.

Ο δράστης συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης. Επειτα από περίπου 20 χρόνια, αποφυλακίστηκε και έκτοτε ζούσε με τους γονείς του απομονωμένος από τους συγχωριανούς τους.

Μάλιστα, όπως μεταφέρει το ίδιο τοπικό μέσο, σπάνια πήγαινε η θάλασσα, ενώ φέρεται να μην ήξερε ούτε καλό κολύμπι.  Το πρωί της Παρασκευής ωστόσο όταν άκουσε τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια, βούτηξε αμέσως στη θάλασα για να τη σώσει.

Τραγική η ιστορία και του δεύτερου θύματος, καθώς η 64χρονη είχε χάσει την κόρη της -γνωστή επιχειρηματία στην περιοχή-  σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή μέσα το χωριό των Ραχων,

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...