162
Η Μαντόνα στην τελετή απονομής των 65ων βραβεία Γκράμι, τον Φεβρουάριο, στο Λος Αντζελες | Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy

«Αδύναμη και πολύ κουρασμένη» η Μαντόνα – αργή η ανάρρωσή της

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2023, 11:20
Η Μαντόνα στην τελετή απονομής των 65ων βραβεία Γκράμι, τον Φεβρουάριο, στο Λος Αντζελες
|Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy

«Αδύναμη και πολύ κουρασμένη» η Μαντόνα – αργή η ανάρρωσή της

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουλίου 2023, 11:20

Eντονη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση της υγείας της Μαντόνα μετά τη νοσηλεία της σε μονάδα εντατικής θεραπείας την περασμένη εβδομάδα, εξαιτίας μιας «σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης».

Οπως αναφέρει το TMZ, η σταρ «δεν αναρρώνει τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν». Πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα σημειώνει ότι εξακολουθεί να είναι «αδύναμη και πολύ κουρασμένη», με αποτέλεσμα να περνά αρκετές ώρες στο κρεβάτι.

Λόγω της λοίμωξης που υπέστη, η πολυαναμενόμενη περιοδεία της σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη αναμένεται να αναβληθεί. Θα ξεκινούσε στις 15 Ιουλίου με πρώτο σταθμό το Βανκούβερ. Η λίστα περιλαμβάνει 37 ημερομηνίες με τελευταίο σταθμό το Αμστερνταμ την 1η Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διάσημη καλλιτέχνις προς το παρόν δεν έχει συζητήσει για την περιοδεία με κανένα άτομο του στενού περιβάλλοντός της.

Η Μαντόνα φέρεται να είχε πυρετό επί έναν μήνα, αλλά το έκρυβε από τους οικείους της, καθώς η περιοδεία απαιτούσε 12ωρες πρόβες καθημερινά, κάτι που δεν άντεξε ο οργανισμός της 64χρονης σταρ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...