• Ορκωμοσία της Βουλής ή επιθεώρηση; Με πουκάμισο με παπαγαλάκια ο Μπιμπίλας, με αβυσσαλέο ντεκολτέ η Κεφαλά

    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέστρεψε ύστερα από οκτώ χρόνια στη Βουλή, ως επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και με την ομάδα πιστών βουλευτών της να δίνουν όλοι το στίγμα τού τι πρέπει να περιμένουμε από αυτό το πολιτικό μόρφωμα τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

     

    Η ίδια η αρχηγός ήταν πασίχαρη, με τον σύντροφό της, ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση –τον οποίο φρόντισε να βάλει σε εκλόγιμη θέση στην Α’ Αθηνών– στο πλευρό της, και με τους υπόλοιπους να την περιστοιχίζουν.

    Την παράσταση εξάλλου έκλεψαν άλλοι.

     

    Για παράδειγμα, ο επίσης ηθοποιός και βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος θεώρησε πρέπον να εμφανιστεί στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Βουλής φορώντας πουκάμισο με παπαγαλάκια και μια ζώνη με εκτυφλωτική αγκράφα.

     

    Θεατράλε; Ασφαλώς. Κραυγαλέο; Εντελώς. Γελοίο; Δυστυχώς τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού αυτά τα όρια…

     

    Διότι δεν ήταν μόνο ο κ. Μπιμπίλας. Ηταν και η Τζώρτζια Κεφαλά, τραγουδίστρια και βουλευτής (ή βουλεύτρια, άγνωστο τι λανγκάζ χρησιμοποιούν στην Πλεύση) Δυτικού Τομέα Αθηνών, η οποία εμφανίστηκε με ένα βαθύ αποκαλυπτικό ντεκολτέ…

     

  • Η Πιπιλή αποχαιρέτησε τους ψηφοφόρους της ως «μη υπουργοποιημένο θηρίο»

    Τα έφερε έτσι ο εκλογικός νόμος και μπαίνουν κάτι απίστευτα μπουμπούκια στη Βουλή ως μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας αλλά λείπει η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία αν και είχε εκλεγεί με τη ΝΔ στην Α’ Αθηνών στις εκλογές του Μαΐου (με απλή αναλογική), έμεινε εκτός κοινοβουλίου τώρα!

     

    Η κυρία Πιπιλή, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες, δραστήριες και στέρεες παρουσίες στα κοινοβουλευτικά έδρανα της προηγούμενης τετραετίας δεν εξελέγη, καθώς η έδρα της ΝΔ στην Α’ Αθήνας χάθηκε μέσα στις «καραμπόλες» με τα μικρά κόμματα:

     

    «Ημουν, όπως πάντα, το μη “υπουργοποιημένο” θηρίο και εκλέχθηκα και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, κερδίζοντας την έδρα μου, για να τη χάσω τελικά, από αυτόν τον δυσνόητο, όπως λέτε πολλοί, εκλογικό νόμο, που στέρησε από τη Νέα Δημοκρατία έδρες. Για λίγες δεκάδες ψηφοδέλτια, έφτασα τις 20.000 σταυρούς, από προσωπικούς ψηφοφόρους, που οι περισσότεροι από αυτούς, αποδεδειγμένα, είχαν κυρίως ποιοτικά και όχι στενά κομματικά κριτήρια», ανέφερε η ίδια σε μια συγκινητική και ευχαριστήρια ανάρτηση-αποχαιρετισμό προς τους ψηφοφόρους της.

     

    Η ίδια υπενθύμισε το κοινοβουλευτικό έργο της, με ρεκόρ επίκαιρων ερωτήσεων, και αποκάλυψε ότι «υπήρξαν υπουργοί, που κάθε φορά που έφτανε Επίκαιρη Ερώτηση στο γραφείο τους, προειδοποιούσαν τους συνεργάτες τους να είναι πολύ προσεκτικοί στα στοιχεία της απάντησής τους, τονίζοντάς τους, “προσέξτε καλά διότι η Πιπιλή είναι πολύ καλά διαβασμένη με τα θέματα που ασχολείται”».

  • Αντί για ορκωμοσία στη Βουλή πρόβα στα ντραμς για τον Ανδρέα Λοβέρδο

    Ηταν μια περίεργη Κυριακή για τον Ανδρέα Λοβέρδο, πρώην υπουργό, διεκδικητή της αρχηγίας του Κινήματος Αλλαγής (μετέπειτα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) και πρώην πια βουλευτή: Για πρώτη φορά ύστερα από πάνω από δύο δεκαετίες, ο κ. Λοβέρδος δεν θα ήταν σε ορκωμοσία Βουλής (αυτήν της 21ης Μαΐου δεν την υπολογίζουμε, ήταν εφήμερη) καθώς τη μοναδική έδρα του κόμματος στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας την κατέλαβε η Μιλένα Αποστολάκη.

     

    Ετσι, το βράδυ πριν την ορκωμοσία, αντί για grooming και πρόβες κουστουμιών για την ορκωμοσία, ο κ. Λοβέρδος έκανε μια πρόβα με την μπάντα στην οποία παίζει τύμπανα. Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε μέσω social media, αυτή ήταν η τελευταία πρόβα πριν τις καλοκαιρινές διακοπές –ο ντράμερ Ανδρέας θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο.

     




text
  • «Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 38 βαθμούς» ακούς και νομίζεις ότι θα κάνει ψύχρα


    16 Αυγούστου 2024, 19:21