• Με τη Μπέτυ Μπαζιάνα χαμογελαστή στο Ζάππειο ο Αλέξης Τσίπρας

    Το τι είπε και τι έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, απερχόμενος πλέον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στο Ζάππειο την Πέμπτη είναι πάνω κάτω γνωστά.

     

    Οπως και τι αναμένεται να γίνει τώρα, με την Ολγα Γεροβασίλη να αναλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι να αναδειχθεί νέος αρχηγός.

     

    Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πώς θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον κ. Τσίπρα, αν δηλαδή θα είναι «σκορδαλιά χωρίς σκόρδο», όπως είχε πει σε μια συνέντευξή του, στους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ, στις αρχές Μαΐου (βλέπε άλλη Βαβέλ εδώ).

     

    Σε κάθε περίπτωση ήταν μια μοναχική στιγμή για τον κ. Τσίπρα. Κάθησε μόνος του στα έδρανα του Ζαππείου και από την Κουμουνδούρου, όπου είχε ανακοινώσει την παραίτησή του χωρίς μάλιστα να δέχεται να το συζητήσει, τον ακολούθησαν ελάχιστα στελέχη: Ράνια Σβίγκου, Μιχάλης Καλογήρου, Νικόλας Φαραντούρης, Γιώργος Βασιλειάδης, Αλέκος Φλαμπουράρης και Μπάμπης Παπαδάκης.

     

    Τη φωτογραφία όμως της ημέρας την τράβηξε ο Γιάννης Λιάκος του INTIMENEWS: δείχνει τον κ. Τσίπρα στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα, μια από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνώριζαν την πρόθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από την αρχηγία ύστερα από 15 χρόνια.

    Μάλιστα στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο η κυρία Μπαζιάνα δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετη, ή έστω προσπαθεί να φτιάξει το κέφι του καλού της.

  • Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέβηκε σε μια καρέκλα για να φωτογραφηθεί με τους Αντετοκούνμπο

    Η Δόμνα Μιχαηλίδου, βουλευτής Α’ Πειραιώς της ΝΔ και υφυπουργός Παιδείας, βρέθηκε την Τρίτη στο φιλανθρωπικό γκαλά του Charles Antetokounmpo Family Foundation, το ίδρυμα που δημιούργησαν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, με το όνομα του πατέρα τους, Τσαρλς, τον οποίο έχασαν νωρίς.

     

    Τα τέσσερα αδέλφια —Θανάσης, Κώστας, Αλέξης και Γιάννης Αντετοκούνμπο— βρίσκονται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και με την ευκαιρία διοργάνωσαν την εκδήλωση για το ίδρυμά τους, στην οποία βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι.

     

    Η κυρία Μιχαηλίδου, ωστόσο, έκανε ένα βήμα παραπάνω. Για να φωτογραφηθεί με τους δίμετρους μπασκετμπολίστες ανέβηκε σε μια καρέκλα!

     

    «Μια προσπάθεια να… σταθώ στο ύψος των περιστάσεων», έγραψε στο Instagram Story, που δημοσίευσε και φαίνεται να στέκεται όρθια πάνω στην καρέκλα.




text
  • Για τον Πλέσσα δεν βρίσκεις λόγια, ούτε μπορείς να διαλέξεις ένα τραγούδι από αυτά που μας άφησε


    5 Οκτωβρίου 2024, 23:11